• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj...

Egészségmagazin Szerző:

...a Head & Shoulders új Limited Edition kollekciójával!

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

Az már eddig is közismert volt, hogy a Head & Shoulders egészséges fejbőrt eredményez, de azt tudtad, hogy a hajad is lélegzetelállítóan gyönyörű lesz tőle? Meglepődtél? Gondoltuk! A világ elsőszámú (vezető) samponmárkája új Limited Edition kollekciót dobott piacra, így ezentúl egyszerre lehet szép és korpamentes hajad, pont úgy, ahogyan szeretnéd; hogy úgy nézz ki, úgy érzed, és úgy tudd kifejezni magad, ahogy az számodra tökéletes.

Az egyedi illusztrációkkal díszített Head & Shoulders Limited Edition Kollekció több változatban érhető el, így neked is könnyedén lehet olyan tökéletes frizurád, mint a díjakkal kitüntetett, szépség-rajongó színésznőnek, Sofia Vergaranak, aki a Head & Shoulders nagykövete is egyben: „Imádom a Head & Shoulders-t, hiszen egyszerre élvezheted vele a gyönyörű frizurát és a korpamentes fejbőrt – kívánhatnál ennél többet?“

Meglepetés! Gyönyörű haj ÉS egészséges fejbőr
A Head & Shoulders ZPT technológiája 100%-osan korpamentes hajat biztosít már az első hajmosástól kezdve – ez a gyönyörű haj alapja.
Mindeközben a Head & Shoulders számos terméket kínál annak érdekében, hogy hajad minden igényét kielégítse, és frizurád olyan legyen, amilyennek megálmodtad! Az új Limited Edition Kollekció felsorakoztatja kedvenc Head & Shoulders termékeidet, köztük a Thick & Strong, Anti Hairfall és Extreme Volume változatokat.

Gyönyörű haj, ahogy csak szeretnéd
Bármilyen típusú legyen is a hajad, a Limited Edition Kollekcióban biztosan megtalálod azt, amit keresel és olyan tulajdonságokkal, amelyeket jogosan vársz egy kozmetikai sampontól és balzsamtól. „A vendégeim mindig meglepődnek, amikor bebizonyítom nekik, hogy nem kell választaniuk az egészséges fejbőr és a gyönyörű frizura között“ - jegyezte meg Peter Lux, a Head & Shouders Kreatív Szépség igazgatója. „A Head & Shoulders új, Limited Edition kollekciója minden hajtípusra tökéletes megoldást kínál, így a hölgyek élvezhetik a korpamentes, gyönyörű haj előnyeit – az egyetlen, amiben választaniuk kell, csupán az, hogy melyik változatot használjak.“

A Limited Edition kollekció exkluzív csomagolású, egyedi illusztrációval ellátott, tökéletesen tükrözi azt az élményt, ami rád vár.

Sofia már megtalálta az igazit. Te melyiket választod?
Sofia Vergara már megtalálta a hajához illő megoldást a Head & Shoulders Extra Volume-mal. Itt az ideje, hogy te is megtaláld az „igazit“! Válassz az Anti Hairfall, az Extreme Volume és a Thick & Strong közül.

Sofia így nyilatkozott a kollekcióról: „Egyszerűen imádom a gyönyörű Limited Edition sorozatot a Head & Shoulderstől: tökéletes minden hajtípusra, így mindenki megvalósíthatja a leginkább hozzá illő frizurát. A gyönyörű és egészséges haj sosem volt egyszerűbb.“

A Limited Edition kollekció termékei:
• Anti Hairfall sampon 200ml/400ml: 526 Ft / 969 Ft
• Anti Hairfall balzsam 360ml: 890 Ft
• Extreme Volume sampon 200ml/400ml: 526 Ft / 969 Ft
• Thick & Strong sampon 200ml/400ml: 526 Ft / 969 Ft
• Thick & Strong balzsam 360ml: 890 Ft
• Thick & Strong 2 az 1-ben sampon és balzsam 200ml/400ml: 526 Ft / 969 Ft