• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

A hét második felében ismét téliesre fordul az idő

Hírek Forrás: MTI

A hét elején eső, a második felében havazás és lehűlés várható, vasárnap helyenként nappal is csak mínusz 9 fok lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint hétfőn napközben elsősorban északon várható eső, késő délutántól azonban másutt is egyre többfelé valószínű eső, zápor. Délutántól sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet plusz 3-12 fok között alakul, délen lesz az enyhébb idő, a szélvédett északi területeken pedig a hűvösebb.

Kedden reggel, délelőtt mindenütt felszakadozik a felhőzet, és ezt követően változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Helyenként záporeső valószínű. Sokfelé megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben plusz 6-11 fokig melegszik a levegő.

Szerdán változóan felhős idő várható néhány órás napsütéssel. Elszórtan lehet záporeső, és többfelé megerősödhet a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 4-9 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felől fokozatosan beborul az ég. Délutántól, estétől egyre többfelé többfelé várható eső, északon havazás is. Helyenként erős széllökésekre is készülni kell. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, maximumhőmérséklet plusz 2-7 fok között valószínű.

Pénteken is megerősödhet a szél. Túlnyomóan borult idő várható, sokfelé valószínű csapadék: északon inkább havazás, délen kezdetben eső, majd arrafelé is egyre inkább hó. A lehulló csapadék mennyisége és halmazállapota még meglehetősen bizonytalan. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.

Szombaton az erős, helyenként viharos szél mellett szórványosan hózápor is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 10 és mínusz 3 fok között, napközben mínusz 6 és mínusz 1 fok között alakul a hőmérséklet.

Helyenként vasárnap is lehet hózápor és a szél is megerősödhet, helyenként viharossá is fokozódhat. A minimumhőmérséklet általában mínusz 13 és mínusz 8 fok között, de a havas, szélvédettebb, derült tájakon mínusz 15 fok alatt valószínű. Napközben is mínusz 9 és mínusz 4 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.