• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Együttműködik az Affidea és a GE Healthcare

Hírek 2019.12.03 Forrás: Weborvos
Együttműködik az Affidea és a GE Healthcare

Az Affidea és a GE Healthcare technológiai együttműködési megállapodást írt alá az innovatív képalkotó diagnosztika területén.

A GE Healthcare és Európa vezető képalkotó diagnosztikai, járóbeteg-ellátási és daganatterápiás szolgáltatója az Affidea több évre szóló megállapodást kötött, amelynek keretében orvosi képalkotó rendszerek és digitális technológiák kerülnek bevezetésre az Affidea hálózatában - tudatták közleményben.

A GE Healthcare több mint 200 új berendezést telepít az Affidea európai központjaiban. A megállapodás értelmében 60 új MR-, 40 CT- berendezést, 50 ultrahang-, és 30 röntgenkészüléket adnak át a következő 3 évben. A megállapodás egy hatéves szervíz szolgáltatási szerződést is magában foglal.

Ezen túl az Affidea a farmakodiagnosztika területére is kiterjeszti hálózati együttműködését a GE Healthcare-rel, azzal a céllal, hogy központjaiban is bevezesse a GE Healthcare új MR kontrasztanyagát, a Clariscan-t. Az Affidea és a GE Healthcare az együttműködési megállapodás révén az Affidea képalkotó diagnosztikai berendezéseit adatvezérelt, hálózatba kapcsolt funkcionalitással ruházza fel, és ezzel segíti a szakorvosok együttműködését, ösztönözi a specializációt, valamint támogatja az döntéshozókat abban, hogy közel valós időben mérhetően javítsák a működési eredményeket.

Az Affidea a PACS (Kép Archiválási és Kommunikációs Rendszer) által vezérelt utólagos feldolgozó hub-okat hoz létre, amelyek a GE Healthcare Edison platformján működő Imaging Insights termék modern technológiáira és teljesítmény-elemzési képességeire épülnek.

Az iparági legjobb gyakorlatok gyors bevezetése érdekében az együttműködő partnerek digitális technológiák felhasználásával kapcsolják össze klinikai oktatási tevékenységüket, lean és vezetői fejlesztési szakértelmüket is.

Élen járó diagnosztikai és digitális technológiai innovátorként, a GE Healthcare és az Affidea is elkötelezett a diagnosztikai munkafolyamatirányítási-megoldások fejlesztésének közös folytatása mellett. Ezek célja az értékalapú és személyre szabott egészségügyi ellátás kialakítása a teljes betegút során.

“Az adatvezérelt egészségügyi ellátás korában hatalmas lehetőség van abban, hogy pozitív hatással lehetünk a betegek és az orvosok ellátási tapasztalataira. Adatelemzésen alapuló új betegellátási protokollal támogatjuk orvosainkat és egészségügyi dolgozóinkat, úgy, hogy – a pácienseink érdekében – javítjuk a betegellátás minőségét. Nagyon örülünk ennek a fontos megállapodásnak, amely felgyorsítja az adatalapú, személyre szabott egészségügyi szolgáltatások kialakítását” – nyilatkozta Giuseppe Recchi, az Affidea Group vezérigazgatója.

"Az intelligens orvosi képalkotó diagnosztikai és monitoring berendezések vezető szolgáltatójaként örömmel működünk együtt az Affidea-val abban, hogy központjaiknak Európa szerte szélesebb körű hozzáférést biztosítsunk a legújabb digitális egészségügyi és képalkotó diagnosztikai technológiákhoz" – mondta Catherine Estrampes, a GE Healthcare európai elnök-vezérigazgatója. 

Legolvasottabb cikkeink