• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Idén ezek lettek a Legfittebb Munkahelyek

Hírek Forrás: Weborvos

A munkáltatók egyre szélesebb körben fordítanak aktívan figyelmet alkalmazottaik egészségének megőrzésére.

A Legfittebb Munkahely felmérésre idén is négy különböző kategóriában lehetett jelentkezni: kis-, közép-, és nagyvállalat, valamint közigazgatási szerv kategóriában. Az elmúlt években olyan vállalatok vettek részt a programban, mint a Hansgrohe Magyarország, az Unilever vagy a Hewlett Packard. A szervezők célja a vizsgálatsorozattal nem csupán egy aktuális helyzetkép rögzítése, hanem egyúttal iránymutatást is kívánnak nyújtani a vállalkozások számára, hogy a jövőben még tovább növeljék hatékonyságukat, fitten tartva munkavállalóikat. A felmérésben résztvevők pontos képet kaptak alkalmazottaik egészségi állapotáról, így az elért eredményeik tudatában hatékony vállalati sporttámogatási rendszert tudnak kialakítani.

A Kisvállalat kategóriában a BAT Pécsi Dohánygyártó Kft. lett a Legfittebb, a dohánygyártó már tavaly megmérettette magát, de épp lemaradt a dobogó legfelső fokáról, ám a felmérés tapasztalatait hasznosítva megújított támogatási rendszert vezetett be, melynek eredményeként idén már kiérdemelte a Legfittebb címet.

Amikor azt olvassuk, hogy az HBO újabb díjat kapott, akkor jó eséllyel arra gondolunk, hogy az Emmy-díjátadón ismét bezsebelt valamit egyik-másik sorozatért, de most egészen másról van szó. A Középvállalat kategória trónjáért nem folyt harc, hiszen az HBO Holding Zrt. itt egyeduralkodó: immár sorozatban harmadszor nyerte meg ezt a kategóriát.

Az idei felmérés rajt – cél győzelmét a Diageo prémium italgyártó és forgalmazó vállalata szerezte meg, amely idén első alkalommal nevezett, és rögtön a Legfittebbnek bizonyult a Nagyvállalat kategóriában.

Közigazgatási szférában a 2014-es győzelme után egy év kihagyást követően újabb győzelemmel tért vissza a Kancellária Sportegyesület.

„Egyre többen – de még mindig nem elegen – látják úgy, hogy a munkavállalók egészségmegőrzése legalább annyira vállalati érdek, mint amennyire egyéni. Ezt támasztja alá, hogy idén közel háromszor annyian vettek részt a felmérésben, mint tavaly. Örülünk ennek a trendnek, de még rengeteget kell dolgozni azon, hogy a munkáltatók egyre szélesebb körben fordítsanak figyelmet alkalmazottaik egészségének megőrzésére, lehetőséget biztosítsanak a sportolásra, illetve aktívan támogassák azt." - mondta el Czakó Márton, a program vezetője.