• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Ilyen is lehetne a kórházi koszt

Hírek Forrás: Weborvos

A kampány célja, hogy a kórházi ételek a sok betartandó szabály mellett is küllemre, illata és főleg ízre megfelelők legyenek.

A „Főzzük körbe Magyarországot Kórházainkban" kampány roadshow-ja szerdán nyolcadik állomásához érkezik, melynek helyszíne a Tüdőgyógyintézet Törökbálint Konyhája lesz.

A dr. Németh László az ÁEEK főigazgatója és Ambrus György a Magyar Gasztronómia Nagykövete szervezésében megvalósuló kampány célja, hogy a kórházi étkeztetés során a sok szabály, szempont figyelembevételével a rendelkezésre álló eszközökből, alapanyagokból és gazdasági feltételek mellett is biztosítani tudják a kórházak a betegek számára, hogy az ételek ízvilága, külleme és illata is megfelelő legyen, hiszen a test gyógyulása mellett a léleknek is épülnie kell.