A közétkeztetési cégek élelmezésvezetői számára tartanak képzést.
Szeptembertől nyolc alkalommal – a fővárosban és több vidéki helyszínen – indít képzést az közétkeztetési cégek élelmezésvezetői számára az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet. A közétkeztetést szabályzó rendelet szerint a közétkeztetésben dolgozó szakemberek számára ötévente kötelező részt venniük az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet táplálkozás-egészségügyi témákra fókuszáló képzésén.
A most meghirdetett tanfolyam a közétkeztetésre vonatkozó 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet gyakorlati megvalósításához kíván segítséget nyújtani. A résztvevők megismerhetik az előírásokhoz kapcsolódó hazai és nemzetközi szakmai trendeket, informálódhatnak a rendelet megvalósításának gyakorlati tapasztalatairól, működű jó gyakorlatokról, segítséget kaphatnak az ellenőrzésekre való felkészüléshez. A képzés teljesítését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet tanúsítvánnyal igazolja.
A képzés célcsoportja:Élelmezésvezetők, dietetikusok továbbá a téma iránt érdeklődők.
A képzés regisztrációhoz kötött!
Bővebb információért kattintson ide!