• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Lépjen fel az orvos-muzsikus koncerten Tihanyban!

Hírek 2018.12.10 Forrás: Weborvos
Lépjen fel az orvos-muzsikus koncerten Tihanyban!

A koncert-sorozat következő állomásának Tihany ad otthont 2019. május 11-én a helyi művelődési házban.

Az egészségügyben dolgozókról kizárólag a gyógyítás jut általában az emberek eszébe, azonban az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, tudományos kutatók, ápolók, asszisztensek és egyéb szakdolgozók közül viszonylag sokan vannak, akik kevés szabadidejükben, általában kedvtelésből, saját vagy szűkebb környezetük szórakoztatására képző- vagy előadó-művészeti tevékenységet is folytatnak: valamilyen zenei hangszeren játszanak, énekelnek, esetleg saját együttesük van, (társas)táncolnak, avagy netalán festenek, szobrászkodnak stb.

A szegedi székhelyű, de széles nemzetközi együttműködésekkel rendelkező tudományos konzorcium, az Asklepios-Med mint globális egészségügyi, kutató-fejlesztő és egyéb szolgáltatásokat is nyújtó cég-csoport a szakmai munkáin túl célul tűzte ki, hogy a művészetben is aktív kollégák részére kulturális múlttal rendelkező helységekben orvos-muzsikus koncerteket, illetve orvos-képzőművész kiállításokat szervez. Mindezzel kizárólag non-profit módon a magyar orvosok másik, művészi arcának széles körű bemutatását segítené. Hatalmas elismerések mellett tartották meg rendezvény-sorozatunk első néhány állomását, és tervek szerint folytatni kívánják a nemében egyedül álló és immáron méltán rangosnak nevezett nemzetközi kezdeményezésünket. A koncert-sorozat következő állomásának a kiváló természeti, kulturális és idegenforgalmi adottságairól is ismert Tihany ad otthont 2019. május 11-én a helyi művelődési házban, melyre ezúton szeretnénk nagyon sok szeretettel meghívni, ahol:

1. Bármilyen előadói tevékenység bemutatható (zongorán játszhat, énekelhet, táncolhat, egy vagy több-tagú együttessel léphet fel, stb): semmiféle „szelekció”, avagy „cenzúra” nincs.

2. A koncert abszolút non-profit módon kerül megrendezésre: teljesen térítés-mentes a részvétel, azaz mind a fellépés, mind pedig a közönség soraiban történő megjelenés mindenki számára ingyenes.

3. A nemében egyedül-álló rendezvényünkre a világ minden tájáról várunk művész-kollégákat, így lehetőség nyílik hazai és külföldi orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal szakmai, valamint kulturális kapcsolat felvételére is - invitál a rendezvényre orvosként, kutatóként és egyben naiv festőként, valamint a művészetek elhivatottjaként a cég-csoport alapítója és vezetője dr. Palotás András professzor.

További információ és komplett jelentkezési anyag elektronikusan a palotas@asklepios-med.eu e-mail címen kérhető (jelentkezési határidő: 2019. január 31).

Legolvasottabb cikkeink