• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Már nem Teva-Vasasnak hívják a csapatot

Hírek Forrás: Weborvos

A Teva gyógyszergyár továbbra is támogatja a Vasas pólósait.

Új néven, Lactiv-Vasasként folytatja szereplését a bajnokságban a piros-kék klub jelenleg ötödik férfi vízilabdacsapata. A Teva gyógyszergyár továbbra is támogatja a Vasas pólósait, ám az együttes a vállalat neve helyett ezentúl a cég egy egészségmegőrzést segítő készítményének nevét viseli. Bródi Gábor, a Teva üzletágvezetője felidézte, jövőre lesz 10 éve, hogy cége névadó szponzorként támogatja a Vasas férfi vízilabdázóit, akik ezalatt öt bajnoki címet és három Magyar Kupa-elsőséget gyűjtöttek be.

A névváltást egy rendhagyó váltóversennyel ünnepelték meg Komjádi Uszodában. Szinetár Dórának a fellépések uralják a napjait. Mivel a színésznő a munkájának él, nehezen enged a megszokott életmódból, de azzal is tisztában van, hogy a tartós feszültség hosszú távon nem kifizetődő.

- „Ritkán szedek antibiotikumot, de sajnos vannak olyan betegségek, amelyekből csak ezzel lehet kikeveredni. Ilyenkor vigyázni kell arra, hogy a bélflóránk ne károsodjon, és ebben lehet fontos szerepe a probiotikumoknak. Mostanában sok kérésnek teszek eleget, feszítettebbek a hétköznapjaim, így kerestem egy olyan készítményt, amelyben rengeteg vitamin és ásványi anyag van" – mondta el a színésznő, aki a rendszeres mozgás fontosságát is kiemelte. Mindenkinek azt tanácsolja: „lactiválja magát!" Például mozogjon legalább háromszor egy héten, ez csodákra képes. Örömmel csatlakozott a sportos eseményhez, és a partról drukkolt a szépséges lányoknak, akik a póló csapat egy-egy tagjával játékos feladatokban mérték össze erejüket.

A csinos hírességek és a sportoló fiúk a medencébe csobbantak: váltóúszásban Horváth Éva és a Lactiv Vasas kiválósága, Katonás Gergő tűnt a legnyerőbb párosnak, míg kapura dobásban Mádai Vivien emelkedett ki. Méghozzá szó szerint: Drasko Brguljan ugyanis kiemelte a vízből a műsorvezetőt, hogy szétszaggathassák a hálót. A legnagyobb izgalmakat a koronggyűjtő játék tartogatta, hiszen itt egyszerre minden csapat a vízben tartózkodott, ezt a számot pedig Kondákor Zsófi és dr. Steinmetz Ádám duója nyerte.

Dr. Steinmetz Ádám a verseny után elmondta: várakozáson felül teljesítettek a vízben a csinos lányok. „Annak, aki nem vízilabdázik, kifejezetten nehéz kapura dobnia, de nagyon ügyesek voltak, és az külön öröm, hogy bár egyikük sem élsportoló, elhivatottan hirdetik az egészséges életmód fontosságát. Ha valaki hetente két-három alkalommal csak ennyit mozog, mint mi most itt, máris sokat tett magáért" – emelte ki a Lactiv Vasas kiválósága.

Legolvasottabb cikkeink