• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Nyert a munkahelyek versenyén B. Braun Avitum

Hírek Forrás: Weborvos
Nyert a munkahelyek versenyén B. Braun Avitum

A B. Braun Avitum 2015 és 2016 után idén harmadik alkalommal nyerte el a Legjobb Munkahely kitüntetést.

Változások figyelhetők meg a munkaerőpiacon: fokozatosan növekszik a munkavállalók magabiztossága, vagyis egyre többen gondolják úgy, hogy könnyebben találnának másik állást, ha az élet úgy hozná. A megnövekedett önbizalom a munkahely iránti elkötelezettség csökkenésével is jár. Nem így a Legjobb Munkahelyek esetében. Az Aon Hewitt munkavállalók és vezetők körében elvégzett idei felméréséből kiderült, hogy a B. Braun Avitum munkatársainak 82%-a elkötelezett munkahelyük iránt, ami 21%-kal haladja meg a magyar átlagot. Ennek is köszönhető, hogy a vállalat harmadik alkalommal nyerte el - a 250-1000 főt foglalkoztató vállalatok között - a Legjobb Munkahely címet - tudatta a cég közleménye.

A Legjobb Munkahely program keretében idén 95 hazai vállalat közel 50 000 munkavállalóját kérdezték meg a munkahelyükről alkotott véleményükről. A felmérés lezárásaként három kategóriában hirdettek nyerteseket: a 250-1000 főt foglalkoztató vállalatok közül a B. Braun Avitum idén is elnyerte az AON Legjobb Munkahely díját. Az elismerések átadására október 26-án került sor a budapesti Akvárium klubban megrendezett HR Fest keretében.

„Manapság már egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki az első munkahelyéről megy nyugdíjba, sőt a munkaerőpiacot erős fluktuáció jellemzi. Az ideális munkáltató-munkavállaló kapcsolat kétirányú: a munkaadó megbecsüli és a legértékesebb erőforrásának tekinti a munkavállalóját, aki így elkötelezetté válhat a munkahelye iránt. Nálunk, a B. Braunnál a vállalati filozófiánk alapvető része az emberközpontúság - a mindennapi munkánk során törekszünk a nyílt kommunikációra, a csapatmunkára, és minél több fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítunk a munkatársak számára.

Ez lehet a titka annak, hogy globális méretű cégként máig családi tulajdonú vállalkozás vagyunk, munkahelyünk megőrizte a családias hangulatát és kollégáink a magyar átlagot jóval meghaladva elkötelezettek a munkahelyük iránt. Továbbra is azon leszünk, hogy kiérdemeljük a Legjobb Munkahely címet a munkatársainknál, és reméljük, hogy a jövőben minél több tehetséges új munkavállalót tudhatunk vállalatunknál" – nyilatkozta a díj kapcsán Horn Péter a B. Braun-vállalatcsoport vezérigazgatója.

A B. Braun Avitum 2015 és 2016 után idén harmadik alkalommal nyerte el a Legjobb Munkahely kitüntetést. Az egészségügyi vállalat fennállása óta azért dolgozik, hogy minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújtson a betegeknek. A tizennyolc dialízisközpontot üzemeltető vállalat 2500 vesebetegnek nyújt életben tartó kezeléseket. A cég 100 mérnök munkatársat foglalkoztató fejlesztési divízióján készült szoftverek a világ 85 országában több mint 85 000 dialízisgépen futnak. Emellett a B. Braun Avitum központi szolgáltatásokat nyújt a teljes hazai cégcsoport részére, de a felmérés eredménye értékesítői csapatának elkötelezettségét is tükrözi, amely 16 terápiás területen 5000 termékkel szolgálja a hazai egészségügyet.

A folyamatos innovációra való törekvés mellett a vállalat nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalási programjaira, amelyekbe munkatársait is sikerrel vonja be - áll a közleményben.

Legolvasottabb cikkeink