• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Pénz, hatalom, szex, boldogság - kapcsolataink

Hírek Forrás: Weborvos

A pszichológiai társaság nagygyűlésére a szakma képviselői mellett az érdeklődőket is várják.

A Magyar Pszichológiai Társaság „Kapcsolataink világa" címmel rendezi meg június 4. és 7. között a XXII. Országos Tudományos Nagygyűlését. A rendezvény első, nyílt napjára a szakma képviselői mellett az érdeklődőket is várják.

Pénz, hatalom, szex és boldogság. Egyebek mellett e témakörök mentén elemzik az emberi kapcsolatokat a Magyar Pszichológiai Társaság XXII. Országos Tudományos Nagygyűlése nyílt napján, június 4.-én. A rendezvénynek az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara ad otthont (1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27.)

Az egész napos rendezvényre a pszichológusokon kívül minden érdeklődőt várnak, aki bepillantást szeretne nyerni a lélektan legfrissebb kutatási eredményeibe, a szakma legmeglepőbb megállapításaiba. Az érdeklődőket – többek között – élményszobával, boldogságtréninggel és meseműhellyel várják a szervezők.

Aki tudni akarja, mi is az a szexkreáció, de eddig sosem merte megkérdezni, most megteheti. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus egyetlen kérdést sem hagy megválaszolatlanul. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus kedvenc témájába, a boldogság mikéntjébe avatja be a nagyérdeműt és bebizonyítja, hogy igenis, lehet akarni a boldogságot. Minden bizonnyal Krekó Péter hallgatósága is rendkívüli tudással gazdagodik majd, a politológus, szociálpszichológus szakember a hatalom útvesztőjében kalauzolja őket. Mérő László szerint „A pénz beszól". És hogy mit takar e kissé cinikus, ám igencsak elgondolkodtató cím? A matematikusból pszichológussá lett szakértő elárulja.

A nagyközönségnek szervezett nyílt napot követően a pszichológusok három napon át cserélnek eszmét legfrissebb kutatási eredményeikről, megosztják egymással véleményüket és tapasztalataikat úgy a szűkebb érdeklődési területükről, mint a szakma egészéről.

A Magyar Pszichológiai Társaság június 5. és 7. között megrendezendő Nagygyűlésének fókuszában ezúttal „Kapcsolataink világa" áll. A rendezvény Magyarország legnagyobb pszichológiai tudományos fóruma, mely lehetővé teszi az ország különböző pontjairól származó szakemberek találkozását, új kutatási eredményeik bemutatását a pszichológia bármely ágából és területéről, valamint a határon túli szakemberek és a társszakmák eszmecseréjét, együttműködését.

A rendezvény helye: ELTE PPK 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. A nyílt nap időpontja: 2013. június 4. 12.30-20.00.

Bővebb információ: www.mptnagygyules.hu