• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Takács Nóra tudja, hogy születnek a jó nők

Hírek Forrás: Weborvos

Hogyan lesz valakiből jó nő? Kell hozzá néhány praktikus tipp és egy nagy adag önbizalom.

Takács Nóra testhez álló feladat előtt áll: mivel évekig modellként dolgozott, nem lesz számára idegen a kifutó a Mozdulj! Közhasznú Egyesület november 16-ai jótékonysági gálájának divatbemutatóján. Nóra szívügye a jótékonyság, munkájának köszönhetően pedig tudja, milyen sok nő küzd önmaga elfogadásával – márpedig az integrált divatbemutatón egészséges és fogyatékkal élő, amatőr és profi modellek mutatják meg, hogy a divat igenis mindenkié.

Takács Nóra tisztában van azzal, hogyan lesz valakiből jó nő: kell hozzá néhány praktikus tipp és egy nagy adag önbizalom. A korábban modellként dolgozó műsorvezető hitvallása szerint minden hölgy megérdemli, hogy legalább egy napra hercegnőnek érezhesse magát: ezért dolgozik aktív tagként a Jónő Team-ben, és ezért tetszett meg neki első hallásra a különleges divatbemutató ötlete.

„Először a jótékonysági est egyik divattervezője, Megla Rózsa kért meg, hogy szerepeljek modellként a divatbemutatón, és mivel sűrűn hordom a ruháit, örömmel mondtam igent a felkérésre. Másrészről szívesen állok olyan ügyek mellé, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy elfogadóbbá váljunk. Az olyan rendezvények, ahol egészséges és fogyatékkal élő emberek együtt mutatkozhatnak be, mindenképpen a teljes integrálódást segítik – ahogyan ez a divatbemutató is. Remek alkalom ez arra, hogy olyan hölgyek is kifutóra állhassanak, akik másképp nem kapnák meg ezt a lehetőséget. Bár az én ismeretségi körömben nincs fogyatékkal élő, a mindennapi tapasztalataim alapján egyre  pozitívabb megítéléssel állunk a kérdéshez. Hiszek abban, hogy ha valami jót adsz a világnak, akkor azt később visszakapod szeretet formájában" – mondta Takács Nóra, aki magánemberként is szívesen jótékonykodik: állatmenhelyeknek segít és pénzadománnyal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját is.

Nóra pontosan tudja, milyen sok nő éli úgy a mindennapjait, hogy nincs megelégedve saját magával, hiszen a Hogyan legyek jó nő? műsorvezetőjeként és a Jónő Team vezetőjeként sokszor találkozik ezzel a problémával.

„A munkám során nap mint nap találkozom olyan hölgyekkel, akik nem elégedettek magukkal, és mivel nincs elég önbizalmuk, a világ felé is ezt közvetítik. Az átalakító csapatommal azt próbáljuk  bebizonyítani a hozzánk érkező lányoknak, hogy először saját maguknak kell elhinniük azt, hogy jól néznek ki, hiszen a belső kisugárzás megváltoztatja a külsőt, megszépíti azt. Minden nő megérdemli, hogy legalább egy napra tökéletesnek érezhesse magát és a rivaldafénybe kerülhessen, ezen a divatbemutatón pedig épp ezt kapják meg a lányok. Megtiszteltetés lesz velük egy színpadra lépni" – tette hozzá Nóra.

Demcsák: a fogyatékosság nézőpont kérdése

Legolvasottabb cikkeink