• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Új Oral-B TriZone 3000 elektromos fogkefe

Hírek Szerző:

Egyesíti a manuális fogkefe kényelmét az elektromos fogkefe hatékonyságával.

Az Oral-B TriZone 3000 elektromos fogkefe új megoldás a professzionális szájápolásban, amely egyedülálló módon egyesíti a manuális fogkefe kényelmét az elektromos fogkefe hatékonyságával, kiváló ápolást biztosítva a fogaknak és az ínynek.

Az elektromos fogkefék egyre népszerűbbé válnak, elsősorban hatékonyságuknak és a szakemberek ajánlásának köszönhetően. Ugyanakkor még mindig sokan választják a manuális fogkefét, főleg a fej megszokott, jellegzetes hosszúkás alakja és a fogmosás közben alkalmazott, körző, söprögető mozdulatsor miatt.
A jelenlegi trendeket figyelembe véve, és a felhasználók igényeire reagálva, az Oral-B szakemberei kifejlesztettek egy forradalmian új megoldást: manuális fogkefék által ihletett Oral-B TriZone 3000 elektromos fogkefét.

A manuális fogkefe kényelme, ötvözve az elektromos fogkefe hatékonyságával és precizitásával.

Az Oral-B TriZone 3000 fogkefe fejének kialakítása és funkcionalitása a manuális fogkefék formavilágát követi, miközben egy elektromos fogkefe precizitásával, alaposságával és gyengédségével tisztítja a fogakat és a fogínyt. A TriZone technológia egyesíti a manuális fogmosás során alkalmazott mozdulatokat az elektromos fogkefék hármas hatású technológiájával és a mélyreható tisztítással.

A fogkefe feje három tisztítási zónával rendelkezik. A Power Tip sörték elérik és alaposan tisztítják a hátsó fogakat. A rövidebb, egyenes sörték a fogak felszínét ápolják, míg a hosszú tisztító sörték mélyen a fogak közé hatolva távolítják el a lepedéket.

Az Oral-B TriZone elektronikus nyele segítségével percenként 48 800 mozdulatot tesz, így, a kettő perces javasolt fogmosás alatt akár 100%-kal több lepedék távolítható el, mint a manuális fogkefe használatával.

A fogkefe fején található speciális, kék színű sörték a használattal színüket vesztik, így az Oral-B szakemberei által kifejlesztett technológiának köszönhetően könnyedén megállapítható, mikor jött el a fogkefe fej cseréjének ideje.

A legjobb megoldások az Oral-B-től
Az Oral-B TriZone 3000 elektromos fogkefe háromféle tisztítási móddal rendelkezik: mindennapos, kímélő és polírozó tisztítás. A fogkefe nyelébe épített nyomásérzékelő segítségével szabályozhatjuk, hogy megfelelő nyomást fejtsünk ki a fogakra és az ínyre, így elkerülhetjük az irritációt. A fogkefe elektromos nyele időzítővel is ellátott, ezért könnyedén tarthatjuk a fogorvosok által javasolt, kettő perces fogmosási időt. Emellett a nyélbe épített töltöttség jelző segítségével egy pillanat alatt megállapíthatjuk, mikor szükséges fogkefénket feltölteni.

Az Oral-B TriZone 3000 fogkeféhez egy, a töltő és a pótfej tárolására is alkalmas tartó is tartozik. A nyél kompatibilis a Floss Action, a 3D White, a Sensitive és a Precision Clean fogkefefejekkel.

Az Oral-B TriZone termékcsaládhoz az alábbi termékek tartoznak:
Oral-B TriZone 1000
– A manuális fogkefe formáját és az elektronikus fogkefe hatékonyságát és alaposságát kombinálva hatékony és kényelmes fogmosást biztosít, mely egy tisztítási móddal, nyomásérzékelővel, időzítővel és töltöttség jelzővel rendelkezik. Elérhető limitált fekete kiadásban is, praktikus utazótokkal.

Oral-B TriZone 500 – A sebesség és a pontosság teszi tökéletes partnerré a lepedék elleni napi küzdelemben. Egy tisztítási móddal, időzítővel és töltöttség jelzővel rendelkezik.

Legolvasottabb cikkeink