• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Újabb helyeken védik a kórházi betegeket

Hírek Forrás: MTI

Az influenzajárvány miatt újabb egészségügyi intézmények vezetettek be látogatási tilalmat.

Nem lehet a betegeket felkeresni a Debreceni Egyetem Klinikai Központ transzplantációs és onkohaematológiai, valamint intenzív osztályán és szintén látogatási tilalom van érvényben a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet valamennyi fekvőbetegosztályán - tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a honlapján kedden.

Az influenzajárvány miatt látogatási tilalmat rendeltek el kedden 14 órától határozatlan ideig a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban - tájékoztatta az intézmény az MTI-t. A közlemény szerint az influenzajárvány terjedésének megelőzése céljából elrendelt látogatási tilalom a kaposvári egészségügyi intézmény egész területére és valamennyi telephelyére érvényes. A Kaposi Mór Oktató Kórházhoz telephelye a mosdósi és a marcali kórház, így a látogatási tilalom ezekre az intézményekre is kiterjed.

Tájékoztatásuk szerint tilos a betegeket felkeresni a fővárosi Szent Imre Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának szülészeti részlegén, a Mazsihisz Szeretetkórház minden osztályán, a tatabányai Szent Borbála Kórház összes osztályán, valamint az oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben.

Szintén tilos a látogatás a bajai Szent Rókus Kórház szülészeti- és gyermekosztályán, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti osztályán, a Gyermekgyógyászati Centrumban, valamint a központi intenzív osztályon.

Továbbra sem lehet a betegeket látogatni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermek-egészségügyi Központ szülészet-nőgyógyászati osztályán, a váci Jávorszky Ödön Kórház minden osztályán és a tapolcai Deák Jenő Kórház ápolási osztályán.

Szintén megtiltották a betegek látogatását a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ több osztályán, Fejér megye összes kórházában, Nógrádban a balassagyarmati Kenessey Albert kórház gyermekgyógyászati, a szülészeti-nőgyógyászati és az infektológiai osztályán, valamint újszülöttrészlegén, továbbá a dombóvári Szent Lukács kórház kardiológiai rehabilitációs osztályán és a szekszárdi Balassa János kórház szülészeti-gyermekágyas osztályán, valamint újszülöttrészlegén. Látogatási tilalmak országszerte itt