• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

430 ezer forint gyűlt össze Tominak

Lapszemle Forrás: delmagyar.hu

Saját szoba, saját ágy – saját birodalom.

Befejeződött lapunk és Bori Zoltán közös jótékonysági akciója, amelyben a szegedi rákos kisfiú, Deák Tomi megsegítésére árverést szerveztünk. A hét sportfelszerelésre érkezett licitekből és a Lapcom Média Alapítvány számlájára utalt összegekből 430 ezer forintot gyűjtöttünk, amelyet rövidesen átadunk az ötéves kisfiúnak és édesanyjának – írja a Délmagyarország Napilap híre nyomán a delmagyar.hu portálja.

Saját szoba, saját ágy – saját birodalom. Egy kisgyermeknek ez lehet a kezdőlépés az önállósodás felé, egyben rendkívüli boldogság. És éppen erre a boldogságra van szüksége a szegedi rákos kisfiúnak, Deák Tominak a gyógyuláshoz, aki több hónapig volt a szegedi gyermekklinika lakója. A múlt idő így helyes, hiszen a napokban kilépett az intézmény kapuin Tomi és édesanyja, Hajdú Tímea. Nem azért, amiért az elmúlt hetekben, hónapokban mindennap, hogy megtegye a napi egyórás sétát. A kisfiú új otthonra lelt – hála Bori Zoltán és lapunk közös akciójának, illetve az édesanya áldozatos keresésének. A kisfiú a különböző kezelések után egészségügyi okokból nem mehet haza korábbi otthonukba, ezért albérletet kerestek – és találtak.

Nagyon sok lakás érdekelt, a szám elérheti akár a harmincat. Nagyjából tízet személyesen is megnézhettem, így jutottam el a Mars térhez közeli, első emeleti, bútorozott lakáshoz, amelyet az elmúlt napokban szépen kicsinosítottam. Két külön szoba van benne, amelyben Tomi és nővére, Timi, valamint én lakunk majd. A hely nagyon jó, a közlekedés is ideális. A két kis ágy a sajátjuk lesz, ezenkívül átkerültek a játékok is – mondta boldogan az anyuka, hozzátéve azt is, heti egyszer kell visszajárniuk vérvételre, hogy ellenőrizzék és nyomon kövessék Tomi állapotát.

Mint mondta, a kisfiú még mindig keveset eszik, de erre lesz jó a saját otthon és környezet. Nagyon meghatotta és jólesett, hogy ennyien segítettek. Tomi is egyre inkább megértette és felfogta, hogy mi történik, és a mezeknek hála egyre jobban érdeklődik a sportok iránt - olvasható a cikkben.