• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

A budai Várban táboroznak a legelszántabb oltásellenesek

Lapszemle 2022.01.06 Forrás: 24.hu
A budai Várban táboroznak a legelszántabb oltásellenesek

Az akciózók nagyszabású terve, hogy a folytatásban egy jurtával veszik fel a harcot a vakcinát promótáló globalista háttérhatalommal.

A szabadkőműves globalista háttérhatalom már 1982-ben kijelentette, hogy a világ lakosságának számát le kell csökkenteni 100 millióra, ezt depopulációs folyamatnak nevezik, a terv megvalósításának eszköze a Covid elleni vakcina is, ami biológiai fegyver, a magyar kormányt pedig szintén a háttérhatalom által irányítja – állítja a budai Várban már több mit 150 napja demonstráló oltásellenesek vezetője. Egy maroknyi csapat ütött tanyát egy parkban, sátrakban. Van köztük nyugdíjas pedagógus, egykori bárzenész és targoncás, vezetőjük pedig végzettsége szerint orvos. Megszállott oltásellenesekkel beszélgettek a 24.hu újságírói. 

Nem oltás- és vírusellenesek vagyunk, a koronavírus elleni kényszeroltás ellen tüntetünk – pontosít Ágnes, amikor a sátrak felé terel minket a Várban, nem messze a Bécsi kaputól, ahol több hónapja vert tanyát egy maroknyi csoport. Ők alighanem Budapest, de lehet, hogy az ország legkitartóbb (kényszer)oltásellenesei.

A nyugdíjas pedagógus heti többször jár fel Szolnokról vonattal, hogy meleg ételt és pár biztató szót adjon annak a két, általa harcosnak nevezett férfinak, akik a sátrakban dacolnak a decemberi hideggel, és azzal, amit a világ országainak kormányai mellett a tudóstársadalom is sulykol: a járvány lassításának és megállításának leghatékonyabb eszköze az oltás.

A „bázis” egy nagy katonai és két kisebb sátorból áll, eredetileg petíciógyűjtésre állították fel. A kötelező oltás, illetve a gyerekek vakcinálása ellen gyűjtenek aláírásokat, amelyből nyár óta állításuk szerint 2-3 ezer gyűlt össze.

Akár egy vándorcirkusz: a demonstrációt a Vajdahunyad várában kezdték még a nyáron, amikor a Hősök terén egészségügyi szakdolgozók tüntettek. Innen költöztek át a Sándor-palotához, hogy végül szeptemberben elfoglalják a Bécsi kapu melletti park egy részét, ahol a rendőrség folyamatosan meghosszabbított engedélyével tanyázhatnak. 

Úgy fest azonban, hogy végéhez közeledik a Vár-béli sátras demonstráció, a BRFK ugyanis azt közölte a lappal, hogy „a jelenleg is zajló gyűlés bejelentett és tudomásul vett véghatárideje 2022. január 9-én 23 óra.” Pedig az akciózók nagyszabású terve, hogy a folytatásban egy jurtával veszik fel a harcot a vakcinát promótáló globalista háttérhatalommal.

Legolvasottabb cikkeink