• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Maradj velünk, Cipő!

Lapszemle Forrás: Blikk - TV2 - Hír24

Csodák igenis léteznek, láttam már felébredni pácienst ilyen állapotból.

Több száz barát és rajongó gyűlt össze vasárnap délután a Kossuth Klubban, ahol a Republic együttes fennállásának 23. évfordulója alkalmából tartott egy közönségtalálkozót. Egyvalaki azonban nagyon hiányzott. Valaki, akinek a nevével egyet jelent ez a zenekar. Cipő (47) azonban továbbra is kómában fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, és ha biztosan nem is tudja, de talán érzi, hogy nem csupán a jelenlévők, hanem egy ország aggódik és szurkol azért, hogy végre felébredjen - írta a Blikk.hu.

A Republic együttes frontemberének szíve tíz nappal ezelőtt felmondta a szolgálatot. Hála a gyors segítségnek és egy speciális szívritmus-szabályozónak, sikerült visszahozni őt az életbe, azóta viszont kómában van. A zenekar tagjai mellett foglalt helyet Cipő korábbi kezelőorvosa, prof. dr. Merkely Béla is, aki az évek folyamán szintén baráti kapcsolatba került az énekessel. – Tegnapelőtt látogattam meg utoljára, nem tudunk mit tenni, mint várni, most időre van szüksége. Azt hiszem, hetekbe telik, mire kiderül, hogyan tovább. Csodák igenis léteznek, láttam már felébredni pácienst ilyen állapotból – nyilatkozta Merkely doktor.

Szorít a sztárvilág a zenész felépüléséért
Kóbor János, az Omega énekese:
– Az ember csak egyet kívánhat, hogy minél előbb felépüljön Cipő. Remélem, jó kezekben van, és akik tenni tudnak valamit érte, azok megtesznek mindent a felépülése érdekében. A drukkolás sajnos ilyen helyzetben kevés, de természetesen én is nagyon szorítok neki. Biztosan jólesne neki, ha tudná, hogy mennyien aggódnak érte.
Pataky Attila, az Edda frontembere:
– Amikor megtudtam, hogy mi történt vele, gyertyát gyújtottam érte, és energiákat küldtem neki, hogy mielőbb felépüljön. Szívemből kívánok neki jobbulást, mert nagyon tisztelem és becsülöm őt emberileg és zeneileg egyaránt. Szükségünk van rád, Cipő, gyere vissza hozzánk!
Schobert Norbi fitneszguru:
– Van az életnek egy küszöbe, amikor az embert csak egy kis lépés választja el a végleges úttól. Emlékszem, amikor egy képzeletbeli pókhálóba is kapaszkodik az ember. Ilyenkor minden áldás, minden gondolat egy segítő energia lehet. Jobbulást kívánok neki.

Jó hír Cipőről
A vasárnapi MRI-vizsgálat kiderítette, hogy a hosszú ideje öntudatlan zenész agyában nincsenek morfológiai elváltozások, így bármikor felébredhet a kómából – írta a Hír24 a TV2-ben elhangzottak alapján. Vasárnap MRI-vizsgálatot végeztek a több mint egy hete kómában fekvő Bódi László Cipőn, a Republic énekesén. A vizsgálat kecsegtető eredménnyel zárult – hangzott el hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában.

A zenész agyában nincsen morfológiai elváltozás vagy ödéma, így bármikor felébredhet a kómából – írta a Hír24 Cipő zenésztársainak a műsorban elhangzott szavaira alapozva.