• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Még ma megműthetik Rékasi Károlyt!

Lapszemle Forrás: blikk.hu

A színész a hírek szerint lemondta a József Attila Színházban futó előadást, a Feketeszárú Cseresznyét a tavaszi szezonra.

Kórházba kellett mennie Rékasi Károlynak. Információink szerint a színésznek azonnali beavatkozásra van szüksége. Úgy tudjuk, még ma meg kell műteni - írta a blikk.hu. Az RTL Klubnál úgy tudják, nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. A színész eddigi gyógyulási folyamata és rehabilitációja nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de a mostani váratlan helyzet már igen. -Gőzerővel dolgozunk azon, hogy megoldjuk ezt a szituációt, de az idő rövidsége miatt, még nincs végleges döntés az alternatívákról. Reméljük, hogy Karcsi mihamarabb felgyógyul, és ismét velünk forgathat – mondta Rozgonyi Ádám a Barátok közt kreatív producere.

A színész a hírek szerint lemondta a József Attila Színházban futó előadást, a Feketeszárú Cseresznyét. Az atv.hu információi szerint a darabot az egész tavaszi szezonra levették a műsorról.

A Blikknek a József Attila Színház sajtófőnöke eljutatta Nemcsák Károly közleményét, amelyben az igazgató sajnálatát fejezte ki Rékasi Károly egészségi állapota miatt miatt és megerősítette, hogy a színész évad végéig nem szerepel a színházban. „A József Attila Színház sajnálattal tudatja, hogy Rékasi Károly nyári motorbalesetből származó sérülései nem gyógyultak megfelelő ütemben, ezért újabb operációra van szüksége. A nem várt fejlemények miatt a február 6-ra, szombatra tervezett Feketeszárú cseresznye című előadást a színház nem tudja megtartani, a jegyeket visszaváltja.

A József Attila Színház legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépésével, teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag évad végéig nem számol. Az ebből következő műsorváltozásokért a közönség megértését és türelmét kérjük - írták.