• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Megelégelte az államtitkár Magyar Péter kórházi hecckampányát

Lapszemle MA 06:08 Forrás: magyarnemzet.hu - mfor.hu
Megelégelte az államtitkár Magyar Péter kórházi hecckampányát

"Magyar Péter visszaélt a jogszabályok adta lehetőségeivel, mivel amit a kórházakban művel, az minden, csak nem tájékozódás".

A mai nappal elrendeltem, hogy Magyar Pétert valamennyi kórház csak munkaidőben fogadja. Ugyanaz a jogosultság illeti meg, mint bármelyik másik országgyűlési vagy európai parlamenti képviselőt. Be kell jelentkeznie a főigazgatóhoz, aki őt előre egyeztetett időpontban az irodájában fogadja és a képviselői munkához szükséges tájékoztatást megadja. Ennyi illeti meg Magyar Pétert, semmi több – ismertette az államtitkár. Leszögezte, hogy Magyar Péter súlyosan visszaélt azzal a lehetőséggel, amit az Országos Kórházi Főigazgatóság biztosított neki. Akadályozta a gyógyító munkát, zaklatta a dolgozókat és zavarta a betegek nyugalmát. Ennek mostantól vége van – jelentette ki Takács Péter, a Belügyminisztérium államtitkára a Magyar Nemzetnek nyilatkozva.

– Amit Magyar Péter a kórházakban tesz, az egy hecckampány – mondta Takács Péter. a Tisza Párt elnökének európai parlamenti képviselőként ahhoz van joga, hogy tájékoztatást kapjon a közintézmények működéséről. Jelezte: a baloldali politikus számára együttműködően biztosították annak lehetőségét, hogy felvehesse a kapcsolatot a kórházakkal és mindenhol a helyszínen tehesse fel kérdéseit.

Magyar Péter visszaélt a jogszabályok adta lehetőségeivel, mivel amit a kórházakban művel, az minden, csak nem tájékozódás. Zavarja az orvosokat és a gyógyítás rendjét, órákon át grasszál fel-alá a kórházakban, miközben Jakab Péter stílusában személyeskedő és dehonesztáló megjegyzésekkel alázza meg a gyógyító munkájukat odaadással végző kollégákat. Ebből elég volt! - mondta. További részletek a teljes cikkben

Magyar Péter: "Távozzon hivatalából Takács Péter!"

"Takács Péter egészségügyi államtitkár munka helyett kényszeresen hazudik és uszít. Azonnal távozzon hivatalából!" - reagált Magyar Péter az államtitkári interjúban elhangzottakra. Magyar 8 pontban foglalja össze, hogy Takács miben hazudtolja meg őt a kórházbejárásai kapcsán felmerült ügyeknél. Mint írja, hazugság, hogy alázná az egészségügyi dolgozókat, hogy bárki bármikor fotózhatna a kórházakban, s hogy berendelte volna a kórházak menedzsmentjét. Így azt javasolja Takácsnak, távozzon a magyar egészségügy éléről - ismertette a bejegyzést az mfor.hu.