Arról, hogy mennyire finomak az ételek többet árul el az, hogy a kórház egyébként megrendelésre, rendezvényekre is főz.
A kórházi étkeztetés az egyik legvitatottabb téma nemcsak szűkebb környezetünkben, hanem az egész országban is. Keveset tudunk arról azonban, mi történik a háttérben, hogyan zajlik például az étlap összeállítása, a tálalás elkészítése, mi mindenre kell figyelni, és persze ritkán halljuk azoknak a szakembereknek a gondolatait, akik a betegek étkeztetésével foglalkoznak nap mint nap.
Ezért a szoljon.hu munkatársa betekintést kért kicsit a „kulisszák" mögé, hogy mindezekre választ kaphasson, ebben Bencsikné Disznós Éva, a szolnoki Hetényi Géza Kórház Élelmezési Osztályának vezetője, illetve Bálintné Kovács Anna, a Dietetikai Csoport vezetője volt a segítségée. A riport itt olvasható