• nátha
  • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

   A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

  • Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

   Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

  • Itt az ősz, már támadnak a vírusok

   Itt az ősz, már támadnak a vírusok

 • melanóma
  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

  • A betegségről a melanoma világnapján

   A betegségről a melanoma világnapján

  • Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

   Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

 • egynapos sebészet
  • Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

   Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

  • Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

   Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

  • Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

   Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

Milliárdos egészségügyi szakértői tender

Lapszemle 2019.01.03 Forrás: magyarnarancs.hu
Milliárdos egészségügyi szakértői tender

Több milliárd forintért rendelt meg egészségügyi szakértői szolgáltatást az EMMI.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), valamint a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program keretében, egészségügyi feladatok ellátásához kapcsolódó szakértői szolgáltatásokra írt ki tendert még tavaly februárban az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) közbeszerzési cége, a Központi Humánfejlesztési Nonprofit Kft, írja a magyarnarancs.hu.

A nyílt pályázatra 8 ajánlat érkezett. A nyertes ajánlattevők közé tartozik a Debreceni és a Semmelweis Egyetem, valamint számos gazdasági társság: az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft., a MEDIX 2000 Kft., az LV-Team Kft., a MENTOR Informatikai és Oktatási Kft, a GloboSys Hungary Kft. a TOPSEC Informatikai és Oktatási Kft., az Inter-Med Media Kft. Learning Innovation Kft., a HBH Stratégia és Fejlesztés Kft., a Vital Management Kft., a Field Consulting Services Zrt., a ViVeTech Kft., az IFUA Horváth & Partners Kft.,  az ILEX Vezetési Tanácsadó Kft., valamint a SYREON Kutató Intézet Kft.

A nettó 4,66 milliárd forint összértekű pályázat nyerteseinek jövőbeli feladatai közé tartozik különféle orvos-szakmai programok előkészítése, koncepció kidolgozása, előadás, szekció megtartása, műhelymunkák, képzések, szakmai rendezvények szakértői támogatása, képzési, tananyag fejlesztési tartalmak kidolgozása, szakmai eredmények bemutatásának támogatása, tanulmányok, kiadványok, egyéb szakmai dokumentumok készítése, véleményezése, valamint személyes konzultáció az intézmények kapcsolattartóival és az egyéb módon érdekelt felekkel. Ezenfelül szakmai képviselet, szakértői támogatás gép- és orvosi eszközök beszerzéséhez, illetve szakmai beszerzési tervek elkészítése. A hosszú felsorolásban még szerepel az egészségügyi beruházási/fejlesztési költségvetés tervezéséhez nyújtott szakértés, az egészségügyi intézményben történő finanszírozási, kontrolling rendszer bevezetésében való közreműködés és a pénzügyi menedzselés.

Legolvasottabb cikkeink