• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Ortopédiai műtétekkel nyitott a TritonLife magánkórháza Kaposváron

Regionális hírek 2022.06.27 Forrás: Weborvos
Ortopédiai műtétekkel nyitott a TritonLife magánkórháza Kaposváron

Hamarosan létrehozzák az egész közép-dunántúli régió legnagyobb magán járóbeteg szakorvosi centrumát is.

Ismét komoly mérföldkőhöz érkezett a TritonLife csoport. Az elmúlt hét folyamán a gyakorlatban is megkezdte működését a csoport hatodik magánkórháza, a TritonLife Magánkórház Kaposvár, és a Prof. dr. Szabó István által vezetett kiváló ortopéd team már túl is van az első kilenc protézis beültetésen. Ezzel párhuzamosan a TritonLife csoport bejelentette a Kapos Medical, a régió legnagyobb járóbeteg szakorvosi szolgáltatójának akvizícióját, mely TritonLife Kapos Medical Center néven folytatja tevékenységét. Az első ortopéd páciensek jól vannak, rehabilitációjuk már folyik - tudatták közleményben.

„Óriási és régen várt lépés betegeink számára, akik az egész országból érkezve bizalommal fordulnak hozzám és munkatársaimhoz. Az engedélyezett magántevékenységemet végre én is abban a nagyszerű városban végezhetem, ahol élek és dolgozom. Ez a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórháznak is jó, hiszen kevesebbet utazom más városokba, a pácienseinknek is kényelmesebb, és nekem is több időm marad a betegekre, oktatásra és a családomra. Ráadásul Kaposváron tudjuk tartani az értékes emberi erőforrást, helyi orvoskollégáimat és kiváló szakdolgozó munkatársaimat.” – mondja Szabó István, nemzetközi hírű ortopédsebész professzor, a TritonLife csoport ortopédiai kiválósági központjának egyik vezetője.

„A Covid, a nemzetközi logisztikai láncok bénultsága és sok hasonló késleltető akadály legyőzését követően végre itt tartunk. A Kapos Medical nevű helyi járóbeteg ellátó cég akvizícióját követően, melynek tulajdonosaival partnerségben működünk tovább a régió szakorvosi ellátásában, elindulhatott fekvőbeteg ellátó tevékenységünk, ami a modellünk szempontjából kritikusan fontos lépés. Ezzel a lépéssel a közép-dunántúli régióban is elérhetővé válik teljes szolgáltatási spektrumunk, mind a szakorvosi járó-, mind a fekvőbeteg ellátásban. Az országos terjeszkedésünk szervezése, a források előteremtése nagyon komoly energiákat emészt fel, de ennek ellenére szépen, és terveink szerint haladunk. A jövő héten már talán be is jelentjük következő vidéki nagyvárosi indulásunk részleteit. ” – nyilatkozta Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

„Nagyon sok teendőnk van még Kaposváron, hiszen ez csak az első lépés, miközben egy kisded járni tanul. Az ortopédián kívül, el kell indítanunk a fekvő nőgyógyászati, sebészeti és egyéb kulcsszakmáink tevékenységét, amin gőzerővel dolgozunk. A már szerződésekkel rendelkező szakembereink országos hírneve, presztízse és szakértelme bizalommal tölt el, hiszen tevékenységünkre óriási igény mutatkozik a középdunántúli régióban is. A fekvőellátás mellett, a Kapos Medical akvizíció után bővítjük járóbeteg ellátó kapacitásunkat is, tevékenységünk egy a korábbi Kapos Medical rendelőket méretben jóval meghaladó helyre kerül hamarosan, az egész közép-dunántúli régió legnagyobb magán járóbeteg szakorvosi centrumát létrehozva. Tevékenységünkkel választási lehetőséget kínálunk a betegek számára, mellékállás lehetőséget biztosítunk a helyi orvos és szakdolgozó gárdának, ezzel kiegészítve jövedelmeiket, helyben tartva őket, extra bevételt termelünk a helyi nagy kórháznak a tőlük megvett szolgáltatások által, amely tényezők a Kaposi Mór Megyei Oktató Kórház számára is hasznosak, és végső soron csökkentjük a kórházi várólistákat is.” – teszi hozzá Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója.

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2021 végére 11,5 milliárd forint nettó árbevétel mellett intézményeiben már évi 1’800 gyermek látta meg a napvilágot, összességében már kb. évi 6’000 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és 250’000 orvos-beteg találkozás történt intézményeikben. A TritonLife egész régiók járó-, egynapos és magán fekvőbeteg ellátásáért felel, mint pl. Budaörsön és környékén. Budapesten három nagy járóbeteg központja mellett az idén adják át harmadik kórházukat. Jelenleg 11, de év végére már 15 műtővel és hozzá tartozó ágykapacitással rendelkeznek csak a fővárosban és környékén. A csoport dinamikusan terjeszkedik vidéki nagyvárosainkban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését, ahol lehet és erre nyitottság van, az állami ellátást is segítve, és azzal összhangban. Budapesten (2) és Budaörsön kívül többek között Debrecenben és Szegeden már működnek a TritonLife Magánkórházak, és a közelmúltban megnyitott az egri TritonLife Medical Center is - áll a közleményben.

Legolvasottabb cikkeink