• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

 • egynapos sebészet
  • Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

   Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

  • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

   Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

Tudomány és természet ''szövetsége'' egyetlen kapszulában

Címoldal 2021.09.20 Forrás: (X)
Tudomány és természet ''szövetsége'' egyetlen kapszulában

A SynergoLAB hazai szakértőkből álló csapata tudományos alapokon megalkotta minden idők egyik legkomplexebb immunmoduláns készítményét.

Ősszel fokozott hangsúlyt kap immunrendszerünk támogatása, főként, hogy egyre többen a koronavírus-járvány újbóli erősödésére figyelmeztetnek. Ilyenkor egészségünk egyensúlyának megőrzéséhez „külső” segítséget is érdemes igénybe vennünk, amit a káros környezeti tényezők is indokolnak. A SynergoLAB hazai szakértőkből álló csapata tudományos alapokon megalkotta minden idők egyik legkomplexebb immunmoduláns készítményét, a Resistar Pro-t!

Ez a prémium minőségű étrend-kiegészítő majdnem minden olyan hatóanyagot tartalmaz, amely az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) hivatalos jegyzéke szerint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Ezek közül a cink, a D-vitamin és a szelén esetén már a koronavírus-fertőzésekkel összefüggésben is léteznek ígéretes tudományos kutatások.

A fentiek mellé a SynergoLAB komplexen gondolkodva válogatott olyan természetes hatóanyagokat, melyek rendelkeznek pozitív eredménnyel záruló klinikai vizsgálatokkal egyes immunfunkciók terén. Nem mellesleg, ezen összetevők révén a Resistar Pro különböző földrészek évezredes tapasztalatait egyesíti egyetlen kapszulában.

A kiemelt hatóanyagok a teljesség igénye nélkül:

            Ganoderma gomba: Kínában évezredek óta használják az egészség helyreállítása céljából, tudományos kutatásokban pedig több mint 200 aktív hatóanyagot sikerült belőle kivonni, mint pl.: poliszacharidokat, szerves germániumot, ezen kívül étkezési-rostot, oligoszacharidokat, triterpenoidokat, peptideket, proteineket, alkoholokat, fenolokat, béta-glükánt, valamint különböző ásványi-anyagokat, így cinket, rezet, jódot, szelént és vasat, illetve vitaminokat és aminosavakat egyaránt.

            Oleuropein: bebizonyították, hogy a mediterrán régióban őshonos olajfa levele kb. százféle értékes összetevőt tartalmaz. Nagy mennyiségben fordulnak benne elő telítetlen zsírsavak, de fontos polifenol, szkvalén, β -karotin és E-vitamin forrás is egyben.

            Élesztő gombából kivont béta-glukán: az élesztő 1,3-1,6 β-glükánok immunmoduláló tulajdonságait az adja, hogy képesek felismerni az ember veleszületett immunsejtjei. Számos tanulmány vizsgálta már az opszonizált és nem opszonizált β-glükán részecskék kötődését a humán immunsejtekhez, főként a komplement receptor 3-on keresztül.

            K-humifulvát: a huminsavak nagy előnye, hogy a szervezetbe bekerült toxikus nehézfémeket (kadmium, kobalt, ólom stb.) képesek megkötni, és kelát-képző tulajdonságuk révén elősegítik a szervezetből történő kiürülésüket.

            Echinacea (bíbor kasvirág) kivonat: az Amerikában hosszú ideje tradicionálisan használt növény a poliszacharid tartalmának köszönhetően rendelkezik immunrendszer-stimuláló hatással.

            Glutation (GSH): a reaktív gyökök elleni védelemben a máj által aminosavakból szintetizált glutationnak kiemelten fontos szerepet tulajdonítanak, hisz az antioxidáns glutation-peroxidáz szubsztrátjaként szerepel. Másfelől a glutation-S-transzferáz (GST) működéséhez is nélkülözhetetlen, mely enzimnek a legfőbb szerepe a toxikus anyagok, oxidatív stressz során keletkezett káros termékek redukált glutationnal történő konjugálása, így kevésbé toxikus termék létrehozása.

            Kurkumin: számos tudományos vizsgálat igazolta antioxidáns hatását, és szintén bizonyított, hogy akár jelentős mértékben is képes a gyulladásokért felelős COX-2 enzimet gátolni. A Resistar Pro-ban lévő innovatív technológiával gyártott kurkumin akár 10-szer hatékonyabb, mint bizonyos „átlagos” kurkumin készítmények.

Valamennyi aktív összetevőt aszerint választották ki a SynergoLAB szakértői (orvos, gyógyszerész és természetgyógyász egyaránt), hogy egymás hatását erősítve, szinergizmus révén fejtsék ki a szervezetre gyakorolt pozitív hatásukat. Nem érdemes tehát tovább keresni, hogy a mostani időszakban milyen étrend-kiegészítőkkel tehetjük a legtöbbet immunrendszerünkért – az igen nagy alapossággal összeállított Resistar Pro egyszerű, biztonságos választás mindenki számára!