• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Amikor a kilók nem akarnak lemenni

Egészségmagazin Szerző:

Segítség a fogyókúrás nehézségeknél. (X)

Európában máris rengeteg embernek okoznak gondot a kilók, és számuk egyre csak gyarapszik. Közülük sokan próbálják ki egymás után a különböző fogyókúrákat. Éheznek, lemondanak a zsíros és édes ételekről, vagy fitnesz edzésekre járnak. Ha az elején megszabadulnak pár kilótól, leggyakrabban a megkötött víz elvesztésével, sok esetben hamarosan megakadnak.

Ez általában akkor fordul elő, amikor a szervezet hozzászokik az alacsonyabb kalóriabevitelhez. Ezt követően ugyanis megelőző céllal csökkenti az anyagcsere alapszintjét, hogy könnyebben átvészelhessük az éhezés várható időszakait. Az alacsonyabb kalóriaigény miatt egyre nehezebbé válik megszabadulni az elraktározott kilóktól, és hamarosan a fogyni vágyás is lankad. Aki ekkor visszatér a régi étkezési szokásaihoz, gyorsan megtapasztalhatja az úgynevezett jojó effektust: a szervezet minden felesleges kalóriát gondosan elraktároz az esetleges éhezési időszakokra – és a testsúly meredeken emelkedni kezd.

Amikor farkasétvágy jelentkezik

A tökéletes testsúly elérésének másik akadályát a féktelen farkaséhség rohamai jelentik. Egyre erőteljesebben jelentkeznek, amikor a táplálkozási folyamatból hiányoznak különböző tápelemek. Azáltal, hogy bizonyos élelmiszereket következetesen kerülünk, az irántuk érzett farkasétvágy egyre erősödik. Ez a folyamat hiánytünetek megjelenéséhez is vezethet. A természet nyújt segítséget, hogy az étvágyunk ne kerekedjen akaraterőnk fölé: az ázsiai madar bokor gyökerének kérgéből kivont aktív hatóanyag, ami a Cefamadar homeopátiás gyógyszerben is megtalálható (további információk a  www.homeopatiasfogyas.hu oldalon),  jelentősen csökkenti az étvágyat. Ezt tárta fel egy Németországban 870 túlsúlyos résztvevővel elvégzett nyílt, prospektív többcentrumos gyógyszervizsgálat*. A tesztcsoport tagjai 8 hét leforgása alatt túlsúlyuknak átlagosan harminc százalékától szabadultak meg. A résztvevők általánosságban az étvágyuk egyértelmű csökkenését tapasztalták, és mivel hamarabb jelentkezett a jóllakottság érzete, egyre jellemzőbb volt, hogy kisebb adagokat fogyasztottak.

* A vizsgálat részletei itt megtalálhatók:
http://www.crossconnect.hu/termek/cefamadar/reszletek/mechanizmus

Madar cserje

Kevesebb kalóriával is jóllakottan

A vezető egészségügyi szakértők általában nem javasolják a kiegyensúlyozatlan, drasztikus diétákat, és helyettük csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében. Az alakunkra jótékony hatással bíró táplálkozás példája az új, hatékony Cefamagar készítmény (különleges táplálkozási célú élelmiszer, a gyógyszertárakban kapható). Ezt a diétás italport alacsony zsírtartalmú tejjel kell elkészíteni és jóllakottság érzését kelti. Egy adag mindössze 262 kalóriát tartalmaz, ugyanakkor minden alapvető tápanyag megtalálható benne (további információk a www.sportosfogyas.hu oldalon). Igény szerint napi egy-két étkezés helyettesíthető vele, így a súlycsökkenést egyénenként fel lehet gyorsítani. Ezen kívül az esetenként előforduló lakomákat is kiegyensúlyozhatjuk a segítségével.

Madar cserje termése

Emellett ügyelni kell megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (kb. 2 l alacsony energiatartalmú ital vagy víz fogyasztása ajánlott) és arra, hogy a napi étrendből ne hiányozzon a zöldség és a gyümölcs sem!

A sikeres fogyókúrát támogatja a két hatékony készítmény kombinációja.

 

A két hatékony fogyókúrás készítmény közös használatát támogatja a Jó Formában Program részeként működő Cefameter online szolgáltatás.
(www.joformabanprogram.hu)

A Cefameter a fogyási folyamatot hivatott támogatni pontos adatbázisával, amely nemcsak a bevitt tápanyag kalóriamennyiségét mutatja meg, hanem segít meghatározni és betartani a fogyáshoz szükséges napi kalória bevitelt is.

 

 

 

 

 

Figyelmezetés:

Cefamagar - Testtömeg csökkentést elősegítő különleges táplálkozási célú élelmiszer vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és L-karnitinnel.

A Cefamagar fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Cefamadar tabletta x 100 homeopátiás gyógyszerkészítmény. (Hatóanyag: Calotropis gigantea.)

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!