• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

A Richter a legelismertebb vállalat hazánkban

Gyógyszerpiac Forrás: Weborvos

A legnagyobb magyarországi vállalatok reputációs rangsorát felállító vizsgálatban a Richter Gedeon Nyrt. lett az első.

Mindez azt jelenti, hogy a gyógyszergyár a legelismertebb vállalat Magyarországon. A második helyen az Audi, a harmadik helyen a MOL végzett.

A B&P Braun&Partners&Partners Reputation által végzett 40 nagyvállalatot érintő kutatás olyan tényezőket vett alapul, mint a hitelesség, a vezetés, a vállalati polgárság, az elismertség és az érzelmi közelség - adott hírt a kutatás eredményéről sajtóközleményében a Richter.

Az idei felmérésből kiderült, hogy a lakosság számára egy vállalat megítélésénél a hitelesség a legfontosabb tényező. Ennek tekintetében a Richter számára különösen elismerő az első hely, hiszen a társaság stratégiájának alappillére a transzparens működés, az átlátható vállalatirányítás.

Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy kiemelten fontosnak tartja az etikus üzleti magatartást, illetve a folyamatos és korrekt párbeszédet a vállalat érintettjeivel.

A Richter meghatározó és biztos szereplője a hazai – és egyre inkább a közép-kelet-európai régió – egészségügyi ellátásnak. A reputációs vizsgálaton megszerzett első hely az átlátható, hiteles és kiszámítható üzletmenet elismerése mellett szól a cég kiváló minőségű, megbízható és elérhető árú hazai termékeinek is.

A hitelesség mellett a felmérés egyik dimenziója a vállalati polgárság, amely terén a társaság régóta kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Egészségnevelő-, felvilágosító- és szűrőprogramjaival aktívan részt vesz a lakosság egészségének javításában. Számos saját maga által létrehozott és támogatott alapítványon keresztül támogatja a hazai természettudományos oktatást, illetve az egészségügyet.

A Richter hazánkban közel ötezer embernek ad munkát. A cég kiváló megítélésében bizonyára az is szempont, hogy a vállalat társadalmi szerepvállalásának fontos része a dolgozók megbecsülése és elismerése, a korrekt bánásmód.

A társaság a hitelesség, a korrekt, etikus és átlátható működés, a kiszámíthatóság, illetve a társadalmi szerepvállalás terén tett erőfeszítéseinek méltó elismerése, hogy a reputációs rangsor alapján a hazai nagyvállalatok közül a legelismertebb cég.

A Richter a jövőben is arra törekszik, hogy a független döntéshozatalon alapuló, magyarországi nemzetgazdaságot előtérbe helyező stratégiájával, valamint korszerű és elérhető árú készítményeivel biztos partnerként álljon a hazai lakosság szolgálatában, stabil partnere legyen az orvos gyógygszerész szakmának valamint a gazdasági és politikai döntéshozóknak.

Legolvasottabb cikkeink