• nátha
  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

  • A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

   A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

  • Nátha, megfázás: mikor forduljunk orvoshoz?

   Nátha, megfázás: mikor forduljunk orvoshoz?

 • melanóma
  • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

   Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

  • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

   A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

 • egynapos sebészet
  • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

   Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

  • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

   Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

  • Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

   Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

Akkreditált szakképző hely lett a Róbert Magánkórház

Hírek 2019.06.21 Forrás: Weborvos
Akkreditált szakképző hely lett a Róbert Magánkórház

A szülészeti-nőgyógyászati-meddőségi-magzati diagnosztikai komplex magáncentrumában is készülhetnek a szakvizsgára.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a Róbert Magánkórház Zrt. egészségügyi szolgáltatót az egészségügyi felsőfokú szakirányú képesítés megszerzéséről szóló 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet 1. számú melléklete alapján, a 2012. szeptember 15-ét követően megkezdett alap szakképzések tekintetében – 2019.05.30-án keltezett határozatában, 2019.03.01. napjától érvényesen – Szülészeti – Nőgyógyászati – Asszisztált reprodukció szakirányokra vonatkozóan – államilag akkreditált szakképző hellyé minősítette - tudatta közleményében a szolgáltató.

„Nagy lépés ez intézményünk szakmai elismertsége szempontjából, amiért több, mint egy évtizede dolgozunk. Bízunk benne, hogy ezzel a magas színvonalú magánellátás iránt érdeklődő rezidensek és szakorvosjelöltek érdeklődését is felkeltjük, hiszen egyedülálló és újszerű lehetőséget jelent hazánkban számukra is, hogy az ország legnagyobb forgalmú szülészeti-nőgyógyászati-meddőségi-magzati diagnosztikai komplex, a szakma teljes spektrumát fedő magáncentrumában készüljenek a szakvizsgára” – mondja Dr. med. habil. Siklós Pál PhD főorvos, a Róbert Magánkórház szülészeti osztályának vezetője.

„Fiatal orvosaink meddőségi szakirányban történő képzése segít az állam, általunk is támogatott céljainak megvalósításában.” – teszi hozzá Dr. Fülöp István főorvos, az egyik legkiválóbb sikerességi aránnyal működő magyar meddőségi centrum vezetője. Mindezek a szakmai irányok kiegészülnek a Róbert Genium magzati diagnosztikai centrum adta lehetőségekkel, az ország talán legmodernebb UH eszközeivel felszerelt centrumában, melyet Dr. Timmermann Gábor főorvos – a Róbert Magánkórház jelenlegi orvosigazgatója – alapított, és a Róbert Magánkórház része.

„A kollégáim által elmondottakhoz nem tudok sokat hozzátenni, talán csak azzal zárnám, hogy ettől fényesebb bizonyítéka szakmaiságunknak, a minőség, a betegbiztonság, és a magas színvonalú ellátás iránti elkötelezettségünknek nincs. Ez az állami elismerés és bizalom még inkább arra sarkall minket, hogy folyamatosan fejlődjünk, javuljunk, és tanuljunk. Büszke vagyok kollégáimra és az általuk elért eredményekre.” – zárja a beszélgetést Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos-elnöke, aki egyben a Róbert Magánkórház Igazgatóságát is vezeti.

Legolvasottabb cikkeink