• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Melegszik az idő március utolsó napjaiban

Hírek Forrás: MTI

Napsütésre, esőre is készülni kell. De a leghidegebb órákban is egyre inkább pluszok jönnek, napközben 20 fok körüli meleg is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint hétfőn még többnyire erősen felhős időre van kilátás, de rövid időszakokra bárhol kisüthet a nap. Néhol alakulhat ki csapadék, keleten zápor, nyugaton kisebb eső formájában. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet 11-17 fok között valószínű.
  
Kedden reggelig szórványosan várható eső, záporeső, a déli óráktól több helyen zápor, helyenként zivatar. Napközben hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett nagyobbrészt felhős időre lehet számítani. A szél is többfelé megélénkül, elsősorban zivatarok környezetében erős széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban plusz 2-8 fok várható. Napközben 12-18 fokig melegszik a levegő.
  
Szerdán is változóan felhős időre lehet számítani, több-kevesebb napsütéssel. Helyenként alakulhat ki kisebb eső. A Dunántúlon többfelé megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 3-9, a maximumhőmérséklet 15-21 fok között valószínű.
  
Csütörtökön gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű, de többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-10, a legmagasabb hőmérséklet 17-23 fok között alakul.
  
Pénteken, április elsején erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan valószínű zápor, helyenként zivatar, a szél is megerősödhet. A minimumhőmérséklet 7-13, a maximumhőmérséklet általában 18-23 fok között valószínű, északnyugaton lehet délután ennél kissé hűvösebb.
  
Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7, a legmagasabb hőmérséklet 12-17 fok között alakul.
  
Vasárnap túlnyomóan derült, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 14-19 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.