• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Új forgalmazónál a Belimed

Hírek Forrás: Weborvos Szerző:

Június 1-től Bozóki Zoltán képviseli a Belimed kórházhigiénés rendszereket Magyarországon.

Bozóki Zoltán
A MedNetwork Orvostechnikai Kft. tájékoztatása szerint 2012. június 1-től a Bozóki Zoltán által irányított MedNetwork Kft. képviseli – kizárólagos magyarországi forgalmazóként – a svájci Belimed Csoport kórházhigiénés termékskáláját. A korábban a svájci Belimed Sauter AG leányvállalataként működő Belimed Infection Control Kft., korábbi nevén Sanamij Budapest Kft. végelszámolással megszűnik, szerződésállománya és kötelezettségei a Bozóki Zoltán által irányított és tulajdonolt MedNetwork Orvostechnikai Kft.-re szállnak.  - Mit vesznek észre a változásból a cég központi sterilizáló rendszereket működtető kórházi és szakrendelői partnerei? – tettük fel a kérdést a MedNetwork Kft. ügyvezető igazgatójának.

– Reményeink szerint a frissességet és a lendületet – válaszolta Bozóki Zoltán. – A megbízhatóság változatlan értékünk marad. A hosszú évek óta a Sanamij, majd Belimed termékekkel foglalkozó szerviz- és adminisztratív csapat változatlan marad: Márton László és Thieme László szerviztechnikusok, valamint Perlingerné Veress Gizella irodavezető a MedNetwork munkatársaként folytatják tevékenységüket. Bár a két évvel ezelőtti névváltást követően Magyarországon nem ért el jelentősebb sikereket, Európában meghatározó piaci pozíciót tölt be a svájci Belimed cég, központi sterilizáló rendszereivel és műszermosó automatáival.

A Belimed márka magyarországi képviseletét a Johnson&Johnson sterilizálási üzletágánál eltöltött másfél évtizedes, magyarországi és nemzetközi karriert követően felvállaló szakember úgy véli, a nemzetközi szinten sikeres cég a magyar egészségügy számára is korszerű, tartós és költséghatékony kórházhigiénés, infekciókontroll és sterilizálási megoldásokat kínál, így kiválóan illeszkedik a közeljövőben megvalósuló, uniós finanszírozású, minőségi kórházi projektekbe.

– Nemzetközi tapasztalataim alapján is, az infekciókontrollal foglalkozó magyar szakemberek számára olyan korszerű és megbízható megoldásokat kell nyújtani, amelyek megteremtik a XXI. századi kórházhigiénés tevékenység alapjait – vélte Bozóki Zoltán, aki hozzátette: „június folyamán veszik fel a kapcsolatot összes régi és új intézményi partner vezetőivel és kórházhigiénés munkatársaival, hogy bemutassák megújuló infekciókontroll stratégiájukat. Ennek része az automata endoszkóp-tisztító és -fertőtlenítő gépek Magyarországon is piacvezető gyártójának számító Wassenburg cég is, így az endoszkópia és a központi steril minden igényszintjére tudnak korszerű, validált megoldást nyújtani."