• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Felesége hisz a savas támadással gyanúsított orvosnak

Lapszemle Forrás: blikk.hu

Hisz a férje ártatlanságában a gyanúsítás szerint a volt szeretőjét savval leöntő orvos, B. Krisztián (43) neje.

Ágnes, a férfi öt gyermekének édesanyja nem tudott arról, hogy a férje megcsalja. Most pedig a rokonaival együtt azt gyanítja, kórházigazgatóként dolgozó férjének csapdát állítottak, amiért szakított R. Erikával (43) – olvasható a blikk.hu portálján.

B. Krisztián az ismerősei szerint példás családi életet élt, rendszeres közös programokon vett részt gyermekeivel és feleségével. Megszállott sportember volt, és gyerekorvosként rengeteg szülő köszönheti neki gyermeke egészségét. Talán ebből fakadhat az a támogatás is, amely a világhálón indult el az orvosért. Emberek tucatjai állnak ki mellette, ódákat zengenek jótetteiről, emberségéről, s egyéb jó tulajdonságairól.

Köszönöm, hogy sokan Krisztián és a családja mellett állnak. Neki is jól fog esni, ha majd – reméljük, mihamarabb – elolvashatja a neki szóló internetes üzeneteiteket. Mi biztosak vagyunk ártatlanságában, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiderüljön az igazság – tudatta B. Ágnes a nekik szánt levélben.

Az asszony nagy vonalakban már elárulta öt közös gyermeküknek, hogy apjuk miért nincs otthon. Úgy gondolta, ha nyilvánosságra kerül, hogy az apát milyen brutális bűncselekménnyel gyanúsítják, jobb, ha a gyerekek felkészülnek a megrázkódtatásra – értesült a portál.

A Budai Irgalmasrendi Kórház orvos-igazgatójáról sokan még most sem akarják elhinni, amit a rendőrség a gyanúsításában megfogalmazott. Eszerint B. Krisztián március 12-én reggel megvárta, hogy R. Erika elbúcsúzzon gyermekeitől, akik iskolába indultak. A házból éppen kilépő nőt egy injekciós fecskendőnyi bódító anyaggal elkábította, és visszavonszolta lakásába. Ott szinte teljesen lemeztelenítette, brutálisan bántalmazta, ütlegelte, és rugdalta, megkötözte, majd maró hatású anyaggal leöntötte mellét és ágyékát. Ezután feldúlta a lakást, néhány értéket magához vett, és otthagyta a sokkos állapotban lévő nőt – idézi fel a történteket a portál, hozzátéve azt is, két dologgal azonban nem számolt a gyanúsított orvos. Egy lakó ugyanis látta kilépni a lépcsőházból, hiába takarta el arcát egy sállal, ráadásul a bántalmazott volt szerető kihallgatásakor azt állította, az orvos volt a támadója. Amennyiben nem így tett volna, B. Krisztián már otthon pihenhetne.