A vevők hosszan válogatnak, ám nem a tanulmány, sokkal inkább az ár miatt.
Most kezdődik a szezon, így szinte biztos, hogy nem lesz visszaesés a forgalomban – állítja a Kaposváron négy húsboltot működtető Herkovics Zsolt, amikor az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vöröshúsok és a belőlük készült termékek rákkeltő hatásáról szóló múlt heti tanulmányának hatásáról kérdezte a sonline.hu portálja.
A következő hónapok a disznóvágás, a kolbásztöltés, a kocsonya időszaka, jön a karácsony, így nem hiszem, hogy érzékelhető változás állna be a vásárlói szokásokban. Ha valamikor lesz is forgalomcsökkenés, inkább a húsvét utántól, s főként a nyári hónapokban tudom elképzelni: az amúgy is gyengébb időszak, a melegben az emberek nagy része könnyebb ételeket választ, s csak akkor vesz füstölt árut, ha nagyon megkívánja.
A vevők hosszan válogatnak, ám nem a tanulmány, sokkal inkább az ár miatt.