• nátha
    • Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

      Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Piros orrú doktorok lepték el a siófoki kórházat

Regionális hírek Forrás: Weborvos

Jótékonysági akcióval kedveskedett a kórház kis betegeinek gyermeknap alkalmából a DRV Zrt.

Bohócdoktorokkal, játékokkal, ajándékokkal és adománnyal lepte meg gyermeknap alkalmából Siófok Város Kórház- Rendelőintézete gyermekosztályát és alapítványát a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. A május 23-i ünnepélyes átadón Veigl Gábor, a DRV Zrt. értékesítési igazgatója nyújtotta át az ajándékokat a gyermekosztály kis betegeinek és az alapítvány vezetőségének. Az idei gyereknapi programmal a társaság célja, hogy a Siófoki Kórház Gyermekosztályán fekvő kicsik arcára mosolyt csalva erőt adjon a további gyógyuláshoz.

Jótékonysági akcióval kedveskedett a DRV Zrt. május 23-án, szerdán a siófoki kórház gyermekosztályán fekvő kicsiknek. A társaság a Piros Orr Alapítvány Bohócdoktorainak közreműködésével és a magunkkal hozott ajándékokkal próbált meg igazi gyermeknapi hangulatot varázsolni a komor kórházi környezetbe.

- Gyermeknapon mindennek a vidámságról, a játékról és a nevetésről kéne szólnia, de vannak olyan gyermekek szerte az országban és itt Siófokon is, akiknek a gyógykezelés rányomja bélyegét erre a napra. Pedig a Gyermeknap nekik is jár, talán duplán is, mert ők a gyógyulás sokszor nehéz időszaka alatt hihetetlen, olykor felnőtteket megszégyenítő bátorságról és erőről tesznek tanúbizonyságot - mondta Veigl Gábor, értékesítési igazgató az akció előtti sajtótájékoztatón, majd hozzátette, hogy ehhez az erőhöz és bátorsághoz azonban szükség van a szülők, és a felelősen gondolkodó felnőttek támogatására is. A siófoki székhelyű vállalat éppen ezért döntött úgy, hogy az idei gyermeknap alkalmából egy különleges délutánnal köszönti a Siófoki Kórház Gyermekosztályának bátor kis lakóit, hogy még több erőt adjanak számukra a gyógyuláshoz. Veigl a rendezvényen a Dél-Balaton Gyermekeiért Alapítványnak egy százezer forintos támogatást is átnyújtott.

- Bízunk benne, hogy e szerény adománnyal a DRV Zrt. is hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyógyulni vágyó gyermekek, a kórház dolgozóinak kiváló szakmai munkája mellett, a lehető legjobb ellátásban részesüljenek – zárta beszédét Veigl.