• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Új formula és technológia az Apple Fresh termékcsaládban

Egészségmagazin Forrás: Weborvos Szerző:

Új formula és „scent burst - illat-kitörés" technológia a head & shoulders élénkítő Apple Fresh termékcsaládjában

Nem meglepő, hogy legtöbben szeretjük a szép, frissen mosott haj illatát, ezért a head & shoulders ’Fresh and Clean’ termékcsaládba tartozó Apple Fresh samponok és balzsamok most új, izgalmas formulával készülnek. A haj utánozhatatlanul tiszta és friss illatú, miközben akár 100%-ig korpamentes lesz.

Peter Lux, a head & shoulders kreatív igazgatója tisztában van vele, milyen hatással van ránk a frissen mosott tiszta haj nap, mint nap, “Azt gondolom, mindenki érezte már, hogy egy finom illat milyen hatással lehet ránk; boldogsággal tölthet el vagy akár felidézhet egy régi emléket. Ha a hajunknak jó az illata, attól frissnek érezzük magunkat egész nap!"

Az Apple Fresh aroma – finom illat a hajnak
Ha a tisztaság és frissesség érzetéről beszélünk, kutatások bizonyítják, hogy szaglásunk hatással van a limbikus rendszerre, ami azt jelenti, hogy egy friss illat önmagában is előidézheti a tisztaság és frissesség érzetét.

A head & shoulders Apple Fresh illata a parfümgyártásban használt összetett folyamatok alkalmazásával készült. A különleges illat felső, középső és alsó illatjegyekből áll: friss gyümölcsökből, mint a zöldalma, vagy az ázsiai körte, tiszta virágillatokból, mint a liliom, rózsa és a jázmin, valamint meleg éghajlati fák és lágy pézsma illatából. A Scent Burst, azaz illat-kitörés technológiának köszönhetően a legintenzívebb a felső illatjegy, a koncentrált illatért.

A végeredmény egy felemelően friss illat, amely a hajmosást követően hosszan megmarad. Mi több, nem csupán a hajmosás és hajszárítás közben fejti ki hatását, de a formázást követően is.

Az új Scent Burst technológia
A haj és a fejbőr hatékony tisztításának és ápolásának számos előnye mellett, valamint az egyedülálló zuhanyzási élményért a head & shoulders vezető illatszakértőkkel működött együtt, hogy megalkosson egy új formulát Scent Burst, illat-kitörés technológiával – mindez egy merőben új megközelítés a hajápolásban, mely vízzel érintkezve illatrobbanást idéz elő, így téve teljessé a zuhanyzás élményét. Az eredmény egy felemelő és hosszantartó tartó illat, mellyel frissnek és vonzónak érezhetjük magunkat egész nap.

A tiszta álom

A frissesség érzéséhez nem elég csupán az illat. A head & shoulders számára elengedhetetlen, hogy samponjai és balzsamjai mindig a legkiválóbb teljesítményt nyújtsák, amikor tisztító hatásról vagy a korpa elleni védelemről van szó, ezért a head&shoulders ’Fresh and Clean’ termékcsalád Pro Clean technológiája három tisztító összetevőjének egyedi keverékével a hatékonyan tűnteti el a piszkot és zsíros szennyeződéseket.

Mindemellett az Apple Fresh sampon szintén tartalmazza ZPT (Zinc Pyritihione) összetevőt, mely harcol a Malessezia gomba ellen, mely megtelepszik a fejbőrön és korpa kialakulásához vezethet. Az Apple Fresh különleges, kosztaszító összetevője pedig segít kisimítani a hajszálakat, így a por nem tud megtapadni felületén. A haj nem csak finom illatú lesz, de megtartja frissességét egész álló nap, így a hajtincsek dúsak és akár 100%-ig korpamentesek lesznek.
Peter Lux szerint “A csodaszép, ragyogó és kellemes illatú haj nem csupán friss megjelenést kölcsönöz, de egész napon át biztosítja a frissesség érzetét!"