• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Szeretőjére vallott a savval leöntött nő

Lapszemle Forrás: blikk.hu

Kórházi ágyán hallgatta ki a rendőrség R. Erikát (43), akit a gyanú szerint volt szeretője, dr. B. Krisztián (43) elkábított, majd sósavval leöntött.

Az asszonyt napokig nem lehetett kihallgatni az őt ért támadás következtében kapott sokk miatt, de csütörtökre javult annyira az állapota, hogy a nyomozók kihallgathatták - írja a blikk.hu.

A Blikk információi szerint a kórházigazgató áldozatának vallomása alátámasztotta a nyomozók feltevését, miszerint a Budai Irgalmasrendi Kórház vezetője támadott, és tettét megpróbálta rablásnak álcázni. Mint kiderült, a nőnek a combjába döfött egy injekciós tűt, majd valamilyen bódító gyógyszert fecskendezett bele, ezután a magatehetetlenül fekvő Erikát megverte, összekötözte, savval leöntötte. A rémtett után feldúlta a lakást, és néhány dolgot magával is vitt. Többnyire műszaki cikkeket, köztük egy playstation játékkonzolt, és egy mobiltelefont lopott el a lakásból, a házkutatáskor ezek a tárgyak azonban nem kerültek elő. A zsaruk azt gyanítják, valahol megszabadulhatott tőlük.

– A sértett elkábítására használt anyagot és a maró hatású folyadékot az előzetes szakértői vélemény szerint az egészségügyben használják, ezért a hatóság a gyanúsított munkahelyén meg fogja vizsgálni, hogy hiányzik-e a leltár szerinti orvosi készítményekből az elkövetéshez használt anyagokból – mondta el a Blikknek az ügyben érintett nyomozó hatóság egyik képviselője, és hozzátette: a környéken működő térfigyelő kamerák felvételeit is bekérik, hogy ellenőrizhessék a B. Krisztián által elmondottakat. A férfi ugyanis azzal védekezik, hogy március 12-én 8 és 10 óra között, amikor az eset történt, munkahelyén, a kórházban volt, és erre tanúi is vannak.

A zsaruk egyébként a kórházigazgató budaörsi otthonában azokat a ruhadarabokat is keresték, amelyeket a szemtanúk szerint az elkövető a támadáskor viselt.