Kedves dietetikus doktor nő/úr!
Segítségét kérem abban, hogy az alábbi betegségeim miatt milyen ételt fogyaszthatok lelkiismeret furdalás nélkül: Insulin-depedens cukorbetegség többszörös szövődményekkel, Diabetes polyneuropathia,/4-szer szurom magam naponta/,Idült ischemiás szivbetegség, Angina pectoris, Magasvérnyomás /elsődleges/, Toxikus májbetegség perzisztáló idült májgyuladással, zsirmáj, Állandó jelleggel magas hugysav /a májam miatt gyógyszert nem szedhetek/ az utóbbi időben heti rendszerességgel 2-3 napig tartó köszvény rohamaim vannak a lábamra nem birok ráállni ilyenkor. Gyógyszer szedése mellett magas a triglicerid-, koleszterin szintem. Polyneuropathia /cukorbetegségből eredő idegkárosodás a lábon/,a lábszáron mélyvénás trombózis volt a viszerek állapota az ötödik stádiumban van. Összefoglalólag a májamat a gyógyszerek tették tönkre, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, a szénhidrátot kerülöm az édesség minden formáját, a vörös húsokat, alonnaféléket szintén kerülöm. Mindenféle zöldségféléket fogyasztottam, és a baromfi húst bőr nélkül. Azt hittem ez így jól van de tévedtem!! Ezért várom válaszát mit is ehetek én???
66 éves irenmama