• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Tisztrelt Alföldi Professzor Ur!
Olvasva az ételintolerancia jeligére adott válaszát végtelenül felháboritott, hogy ilyen lekezelendó módon válaszolt a kérdezőnek. Mivel én is hasonló cipőben járok átérzem az Önhöz forduló helyzetét. Az laktózérzékenység miatt én is sok gyógyszert nem tudok szedni és az orvosok egymásra mutogatásából is elegem van...

...A szakorvos a háziorvosra háritja a háziorvos a patikusra a patikus pedig közli, hogy ő rendeljen az orvos helyett . Igy aztán sokszor ki sem váltom a felirt gyógyszert, mert nem vagyok hajlandó állandő hasmenéstől félni. Az pedig megint érzéketlenségre vall, hogy azt tanácsolja valaki, hogy az állandó gyógyszerek bevétele elótt a nagyon drága enzimpótló rágótblettát kell szedni. Nem hiszem ezek után a Professzor ur tisztában van azzal, hogy mennyibe kerül nekünk 1 kg liszt, és ebből készült számunkra fogyaszható ételek. nem beszélve a laktózmentes tejról, Tejcukor érzékenység miatt a magas vérnyomásra szedett nagyon drága concor heyett az orvosom nemd tudott más gyógyszert felirni. Ha valami rosszat irtam elnézését kérem, de én eddig sok jó választ kaptam ezen az oldalon feltett kérdésemre,amit ezuton köszönök, de ez a válasz valahogy nagyon rosszul érintett. Jelige: éteintolerancia 2

VÁLASZ


Kétszer is elolvastam az Ön által kifogásolt választ de nem találtam benne semmi olyat, amiből bárki arra következtethetne, hogy lekezelő módon válaszoltam volna. Kérem, szíveskedjen megírni, hogy melyik mondatom az, amelyik Önt felháborította, és én a jövöben jobban meg fogom fontolni a mondandómat.
Azt gondolom, hogy a korábbi kérdezőnek olyan választ adtam, amit az általa közöltek alapján adni lehetett. Egy olyan állapotban, amit több orvos részletes vizsgálatok után sem tudott tisztázni, nem várható el tőlem, hogy biztos diagnózist állítsak fel. A kérdésekre igyekszem válaszolni.
Tudom, hogy a gluténmentes vagy a laktózmentes táplálékok drágák, a pontos árakat természetesen nem ismerem, mert nem a kereskedelemben dolgozom, de konkrét kérdés esetében veszem a fáradságot és az interneten, amennyire lehetséges, utána nézek.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a gyógyszerek jelentős része laktózt tartalmaz, de a gyógyszerprogramokban meg lehet találni a laktózmentes helyettesítő gyógyszerét. Ez természetesen nem az Ön feladata.
Hogy megnyugtassam, nem írt semmi rosszat és ha megtisztel a kiegészítéssel az csak segít nekem, hogy a válaszaim még inkább legyenek körültekintőek. Ismeretlenül is üdvözli:

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink