• nátha
    • Kevés bosszantóbb dolog van a náthánál

      Kevés bosszantóbb dolog van a náthánál

    • Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

      Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Polgármesteri nyílt levél: mikor működhet az egynapos sebészet Újbudán?

      Polgármesteri nyílt levél: mikor működhet az egynapos sebészet Újbudán?

    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

Fiiiiiiiinomfőzelék!!!

Orvos válaszol

Jónapot!



Gyermek korom őta imádom a finomfőzeléket.:)

A fiam aki testépítéssel foglalkozik, azt mondta, hogy a főzés miatt, a roston kívül semmi jó nem marad benne, mert kifőzöm belőle az összes vitamint.

Azt mondja egyem párolva.(de az ugye nem főzelék..:)

Főzés után tényleg nem marad vitamin az ételekben?



Jelige: Fiiiiiiiinomfőzelék!!!

A fiának igaza van, főzéssel a hőérzékeny vitaminok elbomlanak. És abban is igaza van, hogy ha megpárolja a zöldséget, külön készít egy rántást, vagy habarást, egyszer felrottyantja, akkor mindkét feltételnek eleget tett.
Dr. Gerencsér Emőke

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink