• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

LEGUTI ÖSSZETETT PANASZOK FULLADASOS KÖHÖGESSEL

Orvos válaszol

JO NAPOT
SZABADJON KERDEZNEM ..
KI TUD JOL SEGITENI LEGUTI IGEN TERHELÖ FULLADASOS KÖHÖGESSEL SLAJMOSODASSAL KAPCSOLATBAN ES KORANYI INTEZETTÖL LEHET-E ILL ONNAN IS PATRONALT ORVOSTOL GYOGYSZERES KEZELEST KAPNI...

.... BKV SOFÖR LENNEK..DE HOSSZU MEGHURCOLTATASSAL MQAIG..NINCS KIFIZETESEM..RAKENYSZERÜLÖK CARITAS ES PALUTCAI FIUK SZERVEZETEI KÖZTI ALDOZATKENT ELNI..
GYAKORLATILAG MOSTOHASZÜLEIM GYEREKKORTOL IRIGYSEGBÖL ELÖKESZITETTEK BETEGSEGEKET..BIROILAG TARGYALT ESETEK..
AZOTA ELBURJANZOTT A KIUTASITO MAGATARTAS..LEKEZELES..VOLT EGY ORVOS AKI ALLITOTTA PAR HONAP ALQATT RENDBE TENNE ..DE ELVITTEK MAS KORHAZBA AHOL KIMENEKÜLTEM..
MOST CARITAS ELLATAS KÖZBEN LEGUTI ..ÜLDÖZESI MANIAVAL FEJLESZTETT BETEGSEGGEL ES FORROLEVEÖ HENGERCSILLAM NYAKOLDOK KISZÜRESE A GONDOM..ES SAJNOS VANNAK AKK NEM TUDJAK TOLERALNI HA VALOBAN ALAPOSAN MEGOKOLT A KORTHAZI ELLATASI KERELMEM ALLAMI KORHAZTOL....NEKEM A REGI REND EMBERBARATIBB ELLATASA ERTELEMSZERÜ MEGERTESE TERMESZETES..NEM ERTEK LAZONGO ZAKLATOK ELETFORMAJAHOZ..BKV SOFÖR IS LENNEK PAV 2 VEL VOLAN MQAHART IS LEZÜLLÖTT
SZOVAL.. KIEGETT SZERINTEM A LEGUTAM NAGYRESZE ES KELL SZAKERTÖ ORVOS PL KORANYIBOL..
EMELLETT INFLUENZAHOZ HASONLO LEGUTI TÜNETEKET SZIVESEN SZERVEZNEK ELLATOTTAK IS CIVILEKKEL..BKV KOLLEGAK TAPASZTALTAK TÖBB EVE..STB..
TOTH JOZSEF MUNKASTANACSELNÖKÜNK OBUDA BUSZGARAZSBAN ELMENT HOGY KIPROBALJAS..UTANA KIREKESZTETTEK BUDAPESTRÖL IS..
EMELLETT.VALAMIIERT A JOBB LABAMON EGY HETE KRISTALYTISZTA LÜKTETÖ VALADEKOZAS ZAVAR..SZETMEGY A CIPÖM....49 ES MERET 44..ES HELYETT..VENAS ERFALGYULLADASSAL..BKV S NAK EZ SEM LEHET CSAK UGY..AKINERK ISMERÖSNEK VOLT ..HALLGATNAK..MICHELINBABA FORMA DAGADAS..KIMARJUL..ES EXTREM VESZELYES..
JOL GYOGYITHATO DE INKSABB VAGNAK A LABAMAT..
EHHEZ EGY HETE TECHNOKOL ATTETSZÖ SZEKLETEM VAN..KAKAOS CUKOR KELL IDEGMÜKÖDESHEZ EGY -4 KISKANAL..DE EZ SZINEZI CSAK BARNARA.. A SZEKLETET....IRGALMATLAN VARATLAN WC IGENYEM VAN..TARTOK VIZESPALACKOT..KÖTSZERT KEREK HA LEHET.. DE EGESZSEGES VOLTAM..
WC UTAN KIMOSOM HATUL.. HIPOS RUHAM ..FEKETE KOSZOSNAK LATSZIK..DE HA KIMOSOM IS VALTZOZATLAN ..A POR PERSZE KIJÖN..NEM VALTOZO SAETTIGUNGGALL..SZINATFEDESSEL.
NEM CARITASNAL AKAROK ELNI HANEM ORVOSSAL AHOGY SZOKTAM MUNKA ES HOBBYKEPESEN GYOGYULTAN PANASZMENTESEN..SZÖRNYEM GUSZTUSTALAN HOGY CSEPEGÖ ORR SOSE VOLT NEKEM..MOST PAR EVEK NEM GYOGYITJAK..NEM LEHET UJSAGOT OLVASNI JOJL RUHAT FELTEM..STB..
SZOVAL HA BKV-S NEM EGYENRUHABAN EGESZSEGESEN VAN BUSZBAN STB AKKOR NEM SAJAT BAJA..PRIMITIVEK SZIVESEN ELÖSKÖDNEK EZN..TB OEP.HU SE AKAR HAVI ,ELTANYOSD JARADEKOT SE FIZETNI..
ELMEBETEG KÖVETELESNEK TARTOM HOGY TÖNKKRETESZIK A CELSZERÜ RENDELTETESSZERÜ KEDVELT ELETVEZETEST ES MUTOGATNAK..HOGY NEZ KI..NEM SAJATHIBAS PEDIG..-KOCSI LAKAS BUSZ ES AUTO GARAZZSAL VOLT..SZOLGALATI LAKASINK ES ÖRSVEZER IRIGYSEGBÖL FEJLESZTES CIMEN SEGELYHELYEK..MEGALAZO ÜLDÖZESI MORAL..
MI AZ ISTENT ELEK MEG MEG ? BÜNTETIK A VOLT EGESZSEGET...SOTE ORVOS IS HAMIS ADATOKAT IST KI ILETEKTELENÜL MAS NACIONAL IS..HYPOCHONDER KISERLETEKKEL GYAKORLATOZO BOLONDOK A GOND.. EXTRA
HONNAN VESZNEK AMMYI HAZUDOZAST ORVOSOK MINT 1989-95-OTA?
KEREK SEGITSEGET ORVOSIT ALAPOSAT ES VISSZAHUZODNI DISZKRET OTTHONT..OLYAN JOK 3-4 HELYEN AZ ORSZAGBAN A FORRASVIDEKEKEKEN..A VIIZ ADOTTSAGAI..DE..KELL MAS IS..50 EVESEN ROKKANTTA TEVE BEKE EGESZSEG..BETEGSEGEM ES SZEGYEN MIATT NE SZIDJANAK DE A LUDAST IGEN..
105 407 689..TAJ OEP.HU..
ORVOS EÜSÖK STB ILLETEKES ERTIK? ELVISZNEK VEGRE EMBERILEG? GYOGYULNI?


VÁLASZ


Tisztelt Uram!

Slájmos köhögésre köptetőket kell szedni. Mivel Ön fullad is, ezért a háziorvosi rendelőbe kell elmennie. Amennyiben a háziorvos indokoltnak tartja, akkor elküldi Önt tüdőgyógyászhoz, de nem a Korányiba.
A Korányiba azokat a betegeket utalják be, akiket már kivizsgált a tüdőgyógyász és további kezelés, vagy műtét miatt az Országos Intézetbe kell továbbítani a beteget.
Én azért azt javaslom, hogy ha kórházi elhelyezés indokolt az Ön esetében, akkor onnan ne szökjön meg, hanem engedje, hogy kezeljék.
Azt írja, hogy a lábán váladékozó seb van.Ezt is meg kell mutatnia háziorvosnak. Azt írja, hogy jól gyógyítható sebeket egyszerű lenne kezelni, de Ön szerint inkább levágják a lábat. Ez nem igaz!
Én nem ismerek olyan idegműködési zavart, amit 4 kiskanálnyi kakaós cukorral gyógyítanak, ilyen nincs is.
Annyit tudnia kell, hogy az üldözési mániát nem a Korányiban kezelik.
Az elcseppenő orra nem tudunk oki kezelést adni.
Én azt gondolom, azért nem szidja Önt az orvos, ha a rendelésén megjelenik és ott kizárólag az egészségi problémáit mondja el.
Diszkrét otthont egyetlen orvos sem tud Önnek biztosítani sajnos.

dr Gerencsér Emőke

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink