• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

puha

Orvos válaszol

Tisztelt Doktornő!

Láttam, hogy már írt a témában, ezért szeretnék én is kérdezni a merevedési problémákról. Az én péniszemmel méretileg látszólag nincs probléma hossza kb 18 cm és elég vastag is. A formája viszont nem olyan mint másoknak. Először is nem fölfelé ívelt, hanem lefelé...

...Sokszor a makk puhább, kisebb marad, vékonyabb mint a pénisztörzs. Van olyan is, hogy a makk viszonylag nagy és vérrel telt ilyenkor viszont olyan mintha a töbi rész lenne kisebb, puhább. Mivel még nem volt nővel kapcsolatom, nem tudom, hogy milyen lenne szex közben, csak önkielégítést szoktam végezni. 20 éves vagyok és nincs tudomásom semmiféle máp egészségügyi problémámról, szívbetegségről, vagy ilyesmiről. Kb 12 éves korom óta önkizek, és nemigazán jó technikával csináltam mert senki nem mondta meg nekem, hogy hogyan kell. Sokszor nagyon gyorsan kivertem, néha még majdnem puha félmerev állapotban. A korai magömlés miatt mostmár igyekszem minél tovább elhúzni (néha sikerül néha nem). Ha nem folyamatosan ingerlem k
ézzel, hanem szünetet tartoka csúcs közelében akkor 1 óráig is simán bírom, de ha folyamatosan ingerlem még mindig pár perc alatt elmegyek. Mindezt azért írtam le, mert talán a két probléma összefügghet. El tudja valaki szúrni a merevedését pusztán azzal, hogy sokat önkizik helytelen technikával? Arra is gondoltam esetleg, hogy az újság nem izgat fel eléggé és talán igazi nővel nem lenne gond. Amikor volt barátnőm egy puszta csókolózástól is úgy éreztam mindjárt kiszúrja a nadrágomat :) de soha senkivel nem jutottam el az ágyig még. Mi a véleménye? Mi lehet a bajom? SAjnos hajlamos vagyok beképzelni magamnak bajokat, lehet teljesen normális a merevedésem. Ön mit gondol?Válaszát előre is köszönöm!
Jelige: puha


VÁLASZ:


Egészen biztos, hogy éppen nővel, élesben nem sikerülne elérned, amit szeretnél. Ehhez edzés szükséges. Az önkizésed talán helytelen is, de főleg nem elegendő a páros szexhez.
www.orgazmusszerviz.hu oldalam videóiban (tagságot kell váltanod) megtalálod, hogy miért történik így nálad és hogy milyen eszközzel és hogyan kell naponta készülnöd a páros szexre vagy egyszerűen keress fel a Klinikánkon és megoldjuk. Gyógyszert semmiképpen nem javaslok a korod miatt sem, de nem is szükséges.
________________
Dr. Tóth Emese
EOS INSTITUTE EC
ORVOSI SZEXOLÓGIAI KLINIKA
www.orgazmusszerviz.hu  

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink