• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Alhasi fájdalom

18 éves fiú/férfi vagyok. Jópár hete reggelente hányingerem van többször epét is hánytam sárgás keserű folyadékot. Ez régebben is volt...

...előfordult ritkán) de utánna mindig jobban lettem. Az utóbbi hetekben viszont rendszeressé vált reggelente az epe hányása és rosszullétek főleg buszon soha életemben nem voltam rosszul buszon semmilyen járműben de mostanában hányingerem van autóban buszon is! Ezzel nem is lenne baj, csak ez az epe hányás rendszeressé vált, a buszon való rosszullétek émelygés, szédülés és nem bírok az ablakon kinézni mert elfog a szédülés, ez többször is nagyon kellemelten volt többször le kellett szállnom. Ez a hányinger az utóbbi pár napban jobb oldali hasi fájdalommal társul a bordáimnál, az alsó részen és úgy érzem a hátam is fájdogál ott lent. Nem nagy a fájdalom de folyamatosan érzem. A nyáron nem figyeltem oda magamra nem ettem vitaminokat sok nehéz fizikai munkát végeztem keveset étkeztem, fogytam is.Az étvágyam valamivel javult de mennyiségbe nem sokat változott. Nyár végétől kezdődött el ez tulajdonképpen. Hónapok óta kávét, energia italt nem fogyasztok. Alkoholt nagyon kevés mennyiségbe alkalmanként akor is házibort a többi italtól már a puszta gondolatától is elfog a hányinger. Cigarettát hónapok óta nem szívok kerülöm azt aki szívja, sportoltam is nyár végétől de vitaminokat sokat eszek mégis előjött ez a probléma. Idáig vártam hátha elmúlik de előjön többször és az alhasi fájdalom pár napja állandósult. Egyszóval odafigyelek magamra ezért is csodálkozom ezen. Azt még hozzá teszem kb 5 éves koromban "polip" nevű daganatot vettek ki a végbelemből volt ilyen betegségem nem tudom köze lehet e hozzá.
Válaszát ( válaszukat) nagyon várom!


VÁLASZ:


Csak egy jó tanácsot adhatok, azt, hogy panaszaival keresse fel a családorvosát, mert a panaszokat komoly betegség is okozhatja. Fiatal korban az Ön által elmondott panaszokat komolyan kell venni. Először a panasz okát kell kideríteni, utána következhet a kezelés.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink