• nátha
    • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

      Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

    • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

      A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

    • A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

      A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

  • melanóma
    • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

      Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

    • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

      A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

    • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

      Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

  • egynapos sebészet
    • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

      Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

    • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

      Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

    • Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

      Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

Édesapám 75 éves

Orvos válaszol

Édesapám 75 éves,25éve műtötték csípőprotézissel mindkét lábát.Két éve lebénult az egész jobb oldala agyvérzés miatt.Lassan kezdet lábadozni,sétálgatni.Majd elkezdett nagy fájdalma lenni a lebénult lábba.A vizsgálatok alapján az orvos azt mondta, hogy elmozdult a protézis ki kell cserélni.Ez már egy éve azóta várja a műtétet nem tud felkelni.Kérdésem az lenne ,hogy műtét után lenne -e remény a felkelésre.Vagy nem lenne -e rosszabb az állapota.Köszönöm előre is válaszát.

jelige: Édesapám 75 éves

Tisztelt Páciens!

Nagyon nehéz kérdés, ennyi információból nem lehet ezt megmondani, ortopédai-neurológiai vizsgálat, röntgenfelvétel után lehet szakvéleményt mondani. De folyamtos fizioterápiát- gyógytornát javaslok.

Üdvözlettel:
Dr. Moravcsik Bence Balázs
ortopéd szakorvos
www.bmm.hu  

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink