• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

    • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

      Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

fejletlen mellek

Orvos válaszol

Jelige: fejletlen mellek

Kedves Doktor! 25 éves vagyok, 166 cm magas és egy kb 6 kg-os fogyás következtében 45 kg (a korábbi testsúlyom nem tudom visszanyerni). Sajnos a melleim nem fejlődtek ki - kb 11 éves koromban megindult a növekedés, de ott meg is állt. Így nyugodtan mondhatom, hogy teljesen lapos vagyok - ezen a helyzeten, ha még ronthatott, tovább rontott a fogyás. Ez az állapot számomra gátlásokat, frusztrációt okoz. Olvastam az interneten különböző mellnövelő kapszulákról, krémekről - némelyiket orvosilag is támogatják. Ön szerint ezek mennyire veszélyesek, illetve lehet-e egyáltalán minimális esélye a sikernek? Gondolom, a másodlagos nemi jegyek kialakulásáért felelős hormon sem működött igazán, de a hormon-kezelésről tudom, hogy veszélyes. Gondoltam műtétre, de túl drasztikusnak tartom és csak minimális méretre szeretnék szert tenni. Önnek mi a véleménye a hialuronsavas eljárásról? Pénzem jelenleg nem lenne rá, de ha nem kockázatos, akkor talán fontolóra venném. Ezen kívül bármilyen taná
csát szívesen fogadom, amennyiben tud olyan módszerről, aminek esetleg hatása lehet.Előre is nagyon köszönöm!

Kedves Kérdező!
Plasztikai sebész tanácsát kérje ki a problémájával kapcsolatban.
Tisztelettel: Dr.P.A.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink