• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

    • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

      Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • egynapos sebészet
    • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

      Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

    • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

      Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

    • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

      Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

pajzsmirigy

Orvos válaszol

Tisztelt Szakértő! Segítségét szeretném kérni a 11 éves kisfiammal kapcsolatban.1 évig jártunk a Területileg illetékes Kórházba, de átkértem magunkat másik Megyébe, ahol 1 nap alatt, illetve vérvétel után 1 hét után megtudtuk, hogy baj van...

... Az előző helyen mély depresszióval, szorongásos zavarral kezelnek minket pár hónapja, napi, kétnapi migrénes fejfájásai miatt.. valamint dührohamai vannak, izzad 2 percnyi aktív sport után, fájnak a lábai, fáradt, nem mindig tud koncentrálni az iskolában, nyirokcsomó gyulladása van a hasában, stb. és nem tudja megmondani, hogy mi a baja. 1 hete voltunk neurológusnál, aki a panaszok elmondása után azonnal vért vett tőle. TSH eredmény : 8, 47, (0,35-4,94) lett, az Anti TPO eredmény pedig 444,79.. (0-5,6 az elfogadott érték.) Régebben a másik kórházban nézték a TSH-t, akkor 9,13, és 10, 949 volt az érték, de nem foglalkoztak vele, a tünetek felsorolása esetében sem.) Kedden kell mennünk endokrinológiára.. Mire számíthatunk? Milyen viz
sgálatok lesznek? Be tudják ezt gyógyszerrel állítani? Nagyon szépen köszönöm a válaszát!


VÁLASZ


Tisztelt Kérdező!
Kisfia problémája sokkal összetettebb annál, hogy internetes fórumon meg lehessen válaszolni. Jelenleg Önök kivizsgálásokra, szakrendelésekre járnak, legyen türelemmel, és a kérdéseit a vizsgálatok végén a szakorvosnak bátran tegye fel.

Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink