• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Tisztelt Doktor Ur!
23 eves ferfi vagyok!nem elek rendszeresen sexualis eletet partnerrel mas korombeliekhez kepest...komoly kapcsoltba meg nem volt sexualis egyuttletem csak alkalmi partnerekkel!...

... egyik alkalmi partnernel tapasztaltam kb 20evesen petting es sex elott minden rendbe volt de sex kozbe megszunt a merevedesem vegleg.kudarcot vallottam!ezutan minden jo volt..sexualis etvagy es merevedes teren is topon voltam!! Sportolok...konditerem,kocogas!kb 7honapja 3hetig szedtem tesztoszteron novelo tablettakat mint taplalekiegeszito (aprilis)! minden rendbe volt.juniusba egy alkalmi partnerrel egy pici alkohollal a szervezetembe megint csak minden rendbe van az elejen de a behatolasnal megszunt a merevedesem...nem voltam mar ra kepes csak az oralis sexrel!2hetre ra ugyancsak evel a partnerrel(alkohol nelkul) megprobalkoztunk es ugyanaz az eredmeny...az elejen minden rendben de a behatolasnal megszunik a merevedes..oralis kenyeztetesnel is eleg sokaig tartott mig eljutottam az orgazmusig! Ezutan az aktus utan a merevedesem teljesen alabbhagyott..belertve az ejszakai es napalit is!Sexualis etvagy ugyancsak eltunt..voltam urologsunal, minden vizsgalatot megcsinaltam(ver,vizelet.stb) es semmi problemat nem talalt!azt javasolta h kevesebb sportal es vitaminokkal probalkozzak..de 2honapja tomom Centrumal magam!milyen kivizsgalasokat tudnek/kene meg megcsinaljak h mindent kitudjunk zarni?kesoilefekves,fejfajas,sportban visszaeso teljesitmeny! forduljak neurologushoz?erosebb vitaminok mint a Centrum?...eleg fusztralo szamomra h az urologus azt mondta teljesen egeszseges vagyok nem tudja mi lehet a bajom....pedig erzem h vmi nem oke...valtozott!!es nem tudom kihez tunek fordulni es milyen kivizsgalasokat kene meg megcsinaljak.nem tudom azt se h az urologiai es pszihes problemakon kivul mitol lehet ez nalam!!a pszihes problemahoz. mikor kudarcot valottam ereztem szorongast es csalodottsagot.de a partneromat vonzonak talaltam nem az volt a gond!es mindig mikor ugymond kudarcot vallottam soha nem szunt meg a sexualis etvagy es a merevedes csak most!! kerem adjon par tanacsot mit tudjak tenni!


VÁLASZ


Javaslom keressen fel egy andrológiai centrumot. A szervi okok kizárása mellett az esetleges lelki problémákat is segítenek orvosolni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink