• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • egynapos sebészet
    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

    • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

      Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

    • Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

      Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

72 éves mama

Orvos válaszol

Tisztelt Professzor úr!A jobb halánték lebeny és homlok lebeny sérülés miatt a bal kéz egyáltalán nem mozog, a láb nem mozog rendesen. Ez az állapot egy szívbillentyű plasztika műtétből ébredés után állt elő. Milyen kilátásai lehetnek édesanyámnak arra hogy ez gyógytornával rehabilitálható? Életkora 72 éves. A lábát két nappal a műtét után már egészen jól mozgatja, de a keze nem mozdul.>
Jelige: 72 éves mamaKöszönöm szépen!

Tisztelt Kérdező!
Az eseményt követő első évben a rehabilitáció következtében a funkciók visszatérésének jó esélye van. Folytatni kell.
üdvözlettel: dr. Kovács Zita

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink