• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Tisztelt Web Doktor!
39 éves inzulinos cukorbeteg vagyok magas vérnyomással!Kb egy hónapja sűrű vizelési ingerrel küszkődtem és merevedési zavarom is lett...

... Urológus szakorvoshoz fordultam aki jóindulatú prosztata gyulladást állapított meg és gyógyszeres kezelést írt fel /Tanyz Eras,Ciprinol 500MG Fordedol50mg/ gyógyszerekkel !A merevedési zavarra az urológus azt mondta,hogy a prosztata gyulladása okozza.Az lenne kérdésem,hogy a gyulladás elmúlása után elmúlik a merevedési zavar vagy a cukor betegség miatt nem.Érdemes a piacon kapható potencia növelő szereket használni vagy ezeknek az egészségre káros hatásai vannak illetve milyen megoldást javasol.A házi orvosom fel írt egy sildenafil 100mg nevű tablettát de az csak átmeneti potencia növelő ! Úgy hallottam,hogy egy ennek a tablettának sok mellékhatása van be szedhettem e ezt a gyógyszert vagy nem?Élhetek-e teljes szexuális életet a leendő párommal, mert most kezdenék bele egy új pár kapcsolatba.


VÁLASZ


A cukorbetegség egyik, akár korai tünete is a merevedési zavar. A közöltek alapján én nem tudom eldönteni, hogy az életkora, a cukorbetegsége vagy más tényező vezetett a merevedési zavarhoz. Az nem valószínű, hogy a prosztata gyulladás okozná a panaszát. Azt nem javaslom, hogy a piacon kapható szerekkel éljen, mert a hamisítás sem ritka és kétséges a hatása és a mellékhatása is. A sildenafil nevű szer kék tabletta formájában régóta ismert, valóban alkalmilag használható szer, minden napra nem javasolt. Sőt. A szert orvosa sz Ön állapotának ismeretében írta fel, ennek alapján azt lehet feltételezni, hogy az esetleges mellékhatásokra figyelemmel volt. A gyógyszer melletti tájékoztatóból az ellenjavallatokról és mellékhatásokról részletesen tájékozódhat. A párkapcsolat létesítésével kapcsolatban nincs véleményem. Inkább azt javaslom, hogy az andrológiai szakrendelést keresse fel, ahol tisztázhatják a merevedési zavar okát és a megfelelő kezelést is végre tudják hajtani.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink