• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Mi lehet ez a dudor merevedéskor? Mitől fájhat a péniszem önkielégítéskor?

Orvos válaszol Szerző:

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves még fiatal srác vagyok és kb. hat hónappal ezelőtt éreztem egy duzzanatot,"kidudorodást" a péniszemen a makkom alatt ami csak merevedéskor észlelhető,peyronie betegségre gyanakodtam mivel kissé görbül a péniszem ...

... a dudor irányába és éppen ezért felkerestem egy urológiai,és andrológiai szakrendelést ahol,UH-val is megvizsgáltak és kiderült, hogy ahogy az előző kérdéseimre válaszolva ön is megmondta, semmiféle elváltozás nem észlelhető a péniszemen,és hogy minden rendben van,viszont nem tudom mi okozhatja azt hogy önkielégítés közben a dudor felőli oldalon enyhe fájdalmat érzek?! Valamint nem tudom,hogy az normális e,hogy önkielégítés alkalmával,felnőttfilm nézés közben mind addig amíg nem kezdem el ingerelni a péniszem addig nem kezd el merevedni,vagy ha igen akkor is csak nagyon kismértékben,máskor pedig van amikor olyan izgalmi állapotba jövök hogy szinte magától megmerevedik! Ha pedig megmerevedik és egy időre abba hagyom az önkielégítést vagy, magömlés közeli állapotban abba hagyom az ingerlést,hogy késleltessem azt akkor szinte azonnal el is kezd lankadni! És aztán meg már szinte nem is akar felállni akármit csinálok vele!! Régebben ez nem volt így elég volt elkezdeni nézni a filmet,és már állt is,most meg csupán a filmtől szinte semmi! Nemrégen találkoztam egy lánnyal és nála elég volt az hogy csókolóztunk meg simogattuk egymást és máris elkezdett merevedni,sőt fél merev állapotban voltam anélkül,hogy hozzáért volna!! Nem tudom mi van velem,vagy ez normális?? Nem hinném hogy bármiféle szervi problémám van mivel az andrológián az UH-al megvizsgálták a keringést is és az andrológus azt mondta hogy a keringés ép a hímvesszőben és hogy minden rendben!! Ön szerin mitől lehetséges az hogy önkielégítés közben a "dudor" felőli oldalon enyhe fájdalmat érzek?? Ennek lehetséges hogy köze van ahhoz hogy vagy hat hónapja önkielégítés közben megütöttem a péniszem? Lehet hogy hosszabb időre szüneteltetnem kellene az önkielégítést és elmúlik?
Válaszát előre is köszönöm!


VÁLASZ


Úgy gondolom, az önkielégítést mindenképp függessze fel, meg kell vizsgálni, nincs-e valamilyen makkon lévő gyulladás vagy húgycsőbeli gyulladás, ami a területi nyirokutak túltelítettségéhez vezethet és mindenképpen próbálja meg fiziológiás körülmények között megfigyelni az említett bizonytalan tünetet!

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink