• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

      Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • egynapos sebészet
    • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

      Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

aggódom

Orvos válaszol

Kedves Doktor úr!

36 éves nő vagyok és sajnos elég régóta (2 éve)érzékenyek a melleim. Már apró nyomásra is kellemetlen. Mellrákszűrésen szerencsére semmit nem találtak, viszont a doktornő azt mondta, hogy a melleim hormonváltozás miatt fájnak és ez most már így is marad, törődjek bele. Én ebbe nem szeretnék beletörődni! Erre nincsen semmilyen "gyógyír"?

Néhány hónapja szúró, feszítő érzést kezdtem érezni mindkét mellemben, felváltva.
Szilikon implantátumom van, amit 10 éve tettek be. Megnézettem plasztikai sebésszel, aki szintén mindent rendben talált.

A napokban pedig apró kis göböt tapintottam ki a bal mellem szélén, közel a bordámhoz. Jelenleg külföldön dolgozom, nincs módom Magyarországra menni, egyenlőre csak szeretném megtudakolni, hogy Doktor úr szerint mitől lehet ez?
Szülni még nem szültem, sajnos.
Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.
Maradok tisztelettel,

jelige: aggódom

Kedves Kérdező!
Hormonális vizsgálatot és emlő ultrahangot javasolok.
Tisztelettel: Dr.P.A.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink