• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Tisztelt orvosok.

Hova lehet fordulnom azzal a panaszommal, hogy állandóan fázom. 35.5 a hömérsékletem. Éjszaka nehezen alszok el, mert valamiért hirtelen jön egy hullám és felébreszt...

... Mint ha kávét ittam volna, de már álmosságtól kába voltam elötte. Utána felébredek semmi bajom. torkom rendben. has rendben. pisi jön. Éjszaka ha egyszer felébredek nem tudok vissza aludni, de ez nagyon ritka. Elötte is baktériás fertőzéseim voltak, mely a herémet érintette. Utána a prosztatámat, mely szerintem meg gyógyultam, mert a vér vételen minden érték tökéletes volt. Sok gyógynövényt szedtem. suncare, alpha20c, feketedió, omega3, igaz nagyon sok antibiotikumot is. ÉS a hasam nagyon elkezdet görcsölni, mely böfögés fingással jár együtt. Utána hasmenés, de az hascsikarással együtt jön plusz émelygés hány inger néha feljön valami a gyomromból, de nem savas állagú.. Most salaktalanító, kamila, pszhiátriás teat ittam, de gyomor hurutra lacto protect, mely sajnos ez sem mindig jó. Jelenlegi problémám: 35.5 test hőmérsékletem és hasi görcs elmult,de a émelygés hányinger néha előjön. Jobb oldalt elkezd nagyon szurni májamnál valami. Holnap megyek belgyógyászhoz és ott viszem az edigi leletemet és eddigi javulásomat elmondom: homályos láttás elmúlt, nem fáj a tököm, nem fáj a seggem sem, de a csipőmnél nagyon fáj alig tudok lehajolni.:( Nem fórró a pisim, hasmenésem néha van, mely évekóta ebben szenvedek. Hugyholyagomban sok pipit tudok tárolni, mely a leleten is látszik tág hólyag.
VÁLASZ
A számos szedett „természetgyógyászati" készítmény mellékhatásaival nem vagyok tisztában, lehet, hogy a panaszainak egyrészében ezek is szerepet játszhatnak. Azt gondolom, nem érdemes a vizsgálati leletek részletes ismerete nélkül feltételezésekbe bonyolódnom, várjuk meg a leletek alapján kialakított belgyógyászati véleményt, az annak megfelelő kezelés eredményességét.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink