• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

21 éves egészséges lány vagyok. Kortársaimtól eltérően nem szoktam inni, bulizni, de azért kb évente kétszer én is elengedem magam a barátaimmal és fogyasztok alkoholt, de akkor sem sokat...

... Több mint fél évvel ezelőtt egy iszogatós este után mikor lefeküdtem elkezdett rángatózni a lábam...nem tartott sokáig de furcsa volt és olyan volt mintha ütemre rángatózna ugyanúgy....Ezzel nem foglalkoztam nagyon de most hétvégén(azóta nem ittam alkoholt mostanáig) szintén mikor leakartam feküdni egy ilyen este után kicsit durvábban és hosszabb ideig rángatózott a lábam megint. Most már kicsit megijedtem...de az eszméletemet nem vesztettem el és tudtam mi történik velem de nem tudom h ez normális-e. Másnap pedig többször észrevettem h remeg a kezem...nem tudom ezek összefüggésbe vannak e egymással. Azt se tudom h segít-e az az információ h szemüveges vagyok és az utóbbi hónapokba észrevettem h romlott a látásom is...pedig már több éve ugyanolyan erősségű a szemüvegem.
Én ahogy utána olvastam azt láttam h ez esetleg epilepszia lehet....de az meg úgy tudom durvább rohamokkal jár és annyira nem volt vészes...sztem...bár a barátom nagyon megrémült most hétvégén. Egyébként a családban volt példa epilepsziás betegségre. Azt szeretném megkérdezni, h ez az alkohol hatására van csak és egyáltalán nem kéne alkoholt fogyasztanom soha?? Vagy ez csak véletlen, hogy csak alkohol fogyasztása esetén jön elő és el kéne mennem orvoshoz hátha máskor is történhet ilyen velem?Remélem kapok választ és egy kis segítséget vagy megnyugtatást, h túlreagálom a dolgokat.


VÁLASZ


Minden tünetet, panaszt komolyan kell venni, mert az ártatlannak vélt is lehet komolyabb betegség előjele. Az elmondottak általában nem szoktak egészséges emberben minden különösebb ok nélkül jelentkezni, ezért azt javaslom, forduljon orvosához, aki a megfelelő vizsgálatokat elvégz, elvégezteti.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink